Om Kubakken

Kubakken IBK (eller Kubakken Farmers IBK som vi opprinnelig skulle hete, noe som tydeligvis var for drøy kost for riksmålslaget i Oplandenes Bandykrets) ble stiftet ca 11. november 1994 kl 11 (før det engelske språkets inntog i norsk idrett, dette -herregud, folk gikk jo fortsatt rundt i vadmelsrus etter de greiene på Lillehammer tidligere på året). Dette skjedde i kjelleren i Sirius 21 på Hamar.

Vi rakk å spille to og en halv sesong i kretsserien til Oplandenes Bandykrets før denne serien imploderte. Resultatmessig gikk det mye opp og ned, noe som var å forvente fra en gjeng drittunger som møtte mer moden og erfaren motstand. Kretsserien gikk som sagt ad dundas, og Ajer IBK ble tildelt kretsens plass i 1. div. Østland. Dermed gikk også Kubakken i oppløsning, og mange av spillerne fortsatte sine karrierer i Ajer. Senere har folk flyttet land og strand rundt og Kugutter har spilt for lag over hele landet.

Nå er endelig de fleste Kuguttene samlet i Oslo, og klubben er gjenstiftet! Ambisjonene er klare: Spille innebandy og ha det dritgøy!

Styret:

Leder: Ola Fjerdingstad
Nestleder: Kristoffer Jørdre
Styremedlem 1: Ole Fredrik Vangen
Styremedlem 2: Rune Morten Pedersen
Varamedlem 1: Sarah Younes
Varamedlem2: Stine Nordvi
Kasserer: Espen Kristiansen
Revisor 1: Trond Værnes
Revisor 2: Vegard Medhus

Valgkomite:

Leder: Lars Istre
Medlem 1: Hans Arnkværn
Medlem 2: Knut Grønning
Varamedlem: Stig Elde Mikkelsen

Arrangementsansvarlige:

Joker Gjermund
Joker Vegard