Analyser fra coach, uke 45

Vi har hatt en bra treningsmåned hvor oppmøte har vært økende og innsatsen formidabel. Da skulle alt ligge til rette for å hamle opp med et eldre gutte gjeng fra Lørenskog, men den gang ei. Forskjellen fra i fjor er at vi blir hardt straffet når vi ikke er med fra første dropp og kommer bakpå, da blir det veldig vanskelig å vinne innebandykamper.Det hjelper selvfølgelig ikke at vi slipper inn to mål i overtall (Huff og huff det må være rekord!!) Her må vi “rutinerte” ta vår del av skylden og bli enda mer kyniske i hva vi foretar oss ute på bana. Når det er sagt er vi avhengige av at alle er med og bidrar, der er jeg veldig fornøyd med utviklingen til de mindre rutinerte gutta. Vi er inne i en litt negativ trend resultatsmessig, men samspillet har til tider vært meget bra.

Det vi må bli bedre på fremover er følgende:

1) Backer må bli tøffere foran eget mål og komme opp i kroppen på motstander tidligere. I dag får motstander ofte lov til å motta pasning, snu seg rundt og ta med seg ballen før en back kommer opp og støter. Dette så vi et klart eksempel på mot Lørenskog. Der gjorde vi et grep mellom 1. og 2. pause hvor back gikk ut i rundvant og hindret at de fikk tid på seg.

2) Kommunikasjon. Vi er flinke til å kommunisere med hverandre i dagliglivet så hvorfor ikke ta med den egenskapen ut på bana når vi spiller kamp. Dette er til stor hjelp for alle i rekka, vi kan posisjonere oss riktig, ta ut riktig mann, få ballen når vi er i gode posisjoner. Det har blitt bedre siden i fjor, men kan fortsatt bedres og er veldig enkelt å gjøre noe med.

3) Skyyyyyyyyyyyyyyt. Dette må gjentas til det kjedsommelige, og det med god grunn. Vi skyter altfor lite i løpet av kamper, jeg er av den oppfatning at vi må fyre løs når vi har sjansen. Vi ser av de målene som kommer så går svært få knallhardt i krysset 🙂 Keepere i 4. div. er av ymse kvalitet og retur blir gitt i minst 50% av alle skudd. Derfor er det i tillegg viktig at vi ser hva lagkameratene har tenkt til å gjøre på bana, skal han skyte så gå for all del på retur, evt still deg FORAN keeper for å hindre sikten.

Gleder meg veldig til Nannestad på lørdag!

Coach

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.