Gamlehallen

På lørdag er det duket for årets nest siste hjemmekamp, den går merkelig nok i Lørenhallen. For de som husker 5.div så var det der vi spilte hjemmekampene våre den sesongen. Alle husker vel at vi kjørte over våre “venner” fra Nannestad, og ikke minst det forsmedelige tapet mot Sandvika.  Mao har vi hatt oppturer og nedturer i denne hallen. Denne gangen er det Jar Basar eller direkte oversatt Jar “stedet med priser” som er vår motstander. Sist gang vant vi ganske klart og det var vel kampen hvor det for alvor løsnet fremover. Overgangsryktene har nådd Kubakken og meldingene om at Basargutta har forsterket laget med både keeper og utespiller blir nok dette et lotteri. Hvordan vi skal slå dette laget blir du fortalt på lørdag, 12 min før dropp. Møt opp, eller gi meg beskjed hvis du ikke kan. Fødsel er gyldig grunn Wasa, lykke til!!

9 Comments on Gamlehallen

 1. Fødselen er unnagjort så da blir det match på lørdag. Satser på å kunne dra en Bebeto fra 94 til fansen:)

 2. Herlig, og grattis. Med den formen du har vist i det siste blir det Bebeto jubling til helga 🙂

 3. Gratulerer, Bebe. Fritt for å være Romario.
  Lover forresten poeng på lørdag, ROFLOL, som ungdommen skriver/sier.

 4. Stas! Både med kamp og enda en fremtidig spiller til Kubakkens yngre avdeling. Gratulerer, Wasa! Stemmer for at ungen kalles opp etter den som putter flest kasser på lørdag! (Evt Jostein, hvis han holder nullen.)

 5. Takk for alle gratulasjoner folkens. Og Espen, jeg vil nødig gjøre barnet til evig mobbeoffer ved å gi henne et guttenavn. Men godt innspill:)

 6. Ingenting i veien for å kalle opp jentungen etter Kubakkenspillere, vel? Jostein -> Josefine Gjermund -> Gjendine Thomas -> Tomine Andreas -> Andrine Pål -> Pauline Kristoffer -> Kristine Ola -> Olava osv. Og så får du bare håpe at det ikke blir Rune el Vegard som putter mest.

 7. Grattis Wasa, Runa og Vega funker det Espen;)

  Jeg stiller på match men ikke sikkert jeg holder hele kampen. Armen ekke helt god…

 8. Sant nok, Fiks. Runa og Vega funker bedre enn Rundine og Vegardine, som jeg tenkte på. Men jeg skal uansett gjøre mitt for at ungen blir hetende Espa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.