Opp i bringa

“Javel” som siddisen sier det så flott på dialekten sin.

Etter tapet mot Nannestad så er det nok mange som føler seg snytt for et godt resultat. Vi gjør mye riktig, men dessverre så gjør vi mye feil også. Feilpasninger, balltap i farlige situasjoner, unøyaktighet, unødvendige utvisninger(legger meg flat) og vi skyter for lite. Seks mål på de to siste kampene er ikke nok til å vinne innebandykamper i 4.div. Vi har vært inne i en periode hvor det har gått litt stang ut. Heldigvis er det kamp igjen til helga og vi har mulighet til å reise kua igjen. 

“Vi gjør i kamp det vi gjør på trening” er et kjent sitat fra sportsverdenen og det stemmer også i vårt tilfelle. Her må alle gå i seg selv og ta seg et godt tak i nakkeskinnet. Få opp konsentrasjonen og gjør de øvelsene vi skal med litt større innlevelse. Når vi trener en time i uka så er det viktig at vi bruker den timen til å trene, ikke alt mulig annet. Når tilogmed enkle pasninger ikke treffer kameraten, da skjer ikke det i kamp heller. Det så vi eksempler på mot Nannestad og ikke minst så vi det i går. Kvaliteten på det vi driver med har vært for dårlig, men det positive er at det ikke er så mye som skal til for at det kan bli bedre-mye bedre.

Til helga møter vi Fet, der har vi muligheten til å komme ut med et godt resultat, men det gjør seg ikke selv. Vi må alle være med å bidra, være fokusert og trå til fra start. Gode bevegelser, ordentlige pasninger, fyr løs når vi har sjansen å gå på returer.

Bakover så må backene tørre å stå opp, ikke bli stående på halvdistanse, men flytte oppover og ta ut forwardene til Fet. Vær tidlig opp i kroppen, hindre skudd og kommuniser med hverandre om hvem som tar hvilken spiller. Vi skylder Ola og holde nullen, hvorfor ikke ha det som et mål på søndag:-)

coach

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.