Round 2

Jula er over og jeg registrerer at de som møtte på trening på mandag ikke akkurat hadde prioritert egentrening i jula. Det blir spennende å se om draktene passer i morra, mulig vi må bruke grasrotpenga på større skjorter.  Det skal bli godt å få i gang sausen i systemet, men er redd denne kampen kommer ei uke for tidlig.  Vi får bare håpe OBV har gått i samme felle og glefset i seg  julemat som om det skulle være “de siste dager.” Vel, nok om det fysiske forfallet til dere spillere, det som bekymrer meg mest er det psykiske. At vi løpet av mandagstreningen måtte avbryte øvelsen pga at vi ikke traff mål er det som bekymrer mest. Hva skjedde egentlig i jula, har alle vært på syre og glemt alt.

Nok om forfallet og over til frafall fire stk er borte, skadet eller bare opptatt i morra. Da er vi akkurat en mann som kan hente vann i pausa – perfekt! Da er det bare å prestere gutta, vi har alle muligheter til å begynne denne delen av sesongen som den forrige sluttet, men da må dere opp i bringa!!

Ses i morra

presis

coach

5 Comments on Round 2

  1. Må prøve å avgjøre litt tidligere enn vi gjorde i forrige kamp mot dem… Ikke bra for nervene, de greiene der.

  2. Opp i ringa boys. Vi drar ut i ringa, i badelandet:)

    Kan melde om bra egentrening her hvertfall!

  3. Dere får gjøre det bedre enn jeg klarte i her, endte på over 1000. plass av 1500. Meld resultat her eller på twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.