Sommertrening

Da er midt inne i sillyseason og ryktene om en ny og forbedret utgave av Kubakken lever i beste velgående. Jobber med et par solide forsterkninger, men det er for tidlig å gå ut med noe mer informasjon så lenge ingenting er konkret. Forventer at gutta er godt i gang med egentreningen, og spiser sundt i tillegg til man holder alkoholinntaket til et minimum. Doffen har annonsert alkoholforbud og jogging som riktig medisin innenfor kommende sesong. Dette klinger bra i mine ører, hvis halvparten er sant så er jeg fortsatt fornøyd. Personlig så har matchvekta tatt ufine skritt oppover vektskalaen, men regner med å “banta” lite før seriestart etter å ha jaget Doffen på noen joggeturer i skog og mark.
Vi har fått treningstider på mandager og tirsdager, litt merkelig at vi ikke får fortsette på Bjølsen, men treningstidene er bedre i år.
I år som i fjor reiser en gjeng på “treningsleir”/turnering til Slovenia, vi har en del å revansjere etter det forsmedelige nederlaget i kvartfinalen. Nå er det på tide å plyndre tilbake pokalen vi skulle hatt i fjor.

Ha en fortsatt god sommer

Ses i hallen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.