Synkende skute…?

Da er det bare et døgn til neste kamp og Kubakken har noe å revansjere etter sist helg. Denne gangen er det elva 3 som er motsatnder. Ut i fra de siste kamper å bedømme er ikke det en drømmemotstander for oss. De har begynt 2010 formidabelt og vi må være på hugget fra start. Back to basic er en gammel oppskrift som må tas frem og blod, svette og tårer er vår eneste resept. Vi har en del avbud, men vi legger oss ikke ned av den grunn og skylder på alt annet som vår tabellnabo pleier å gjøre. Vi vinner og taper som et lag,  jeg bare håper vi spiller som et lag i alle TRE perioder denne gangen.

Skitt fiske…

coach

6 Comments on Synkende skute…?

  1. Poeng tap mot Elva 3 også. off da!!! Da er kjære tabellnabo tilbake på tabell toppen.
    At dere ikke vil skylde på annet for dere stå for, vi i HSIL er best og taper vi er det en eller anne merkelig grunn til det..! Da finner vi syndebokken for det, slakter svinet og vinner neste match igjen..!! Lkke til videre gutta, sees i haugenstua tilo en spennende match.
    -HSIL-

  2. Det er utrolig hvor elendig det går ann å uttrykke seg, både skriftlig og muntlig. Ikke kan de spille innebandy, og ikke kan de norsk. Jeg er sjokkert, men ikke overrasket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.