Treningskamp

For lenge siden ble vi enige om å gjennomføre en treningskamp mot våre venner fra Paradisbukta. Vi ofrer treningen på mandag for å få en gjennomkjøring  før kampen mot Krona. Oppmøte senset 19.45 i Jordalhallen. Avbud kan meldes på dette fora evt på sms før 16.00 kampdagen.

Dere er høyt oppe etter en bra start på sesongen, men åtte stykker på trening på mandag holder ikke. Får håpe det var tilfeldighetene som spilte inn og at dette ikke skjer igjen. Minner om at oppmøte på treninger har direkte innvirkning på laguttaket. Dette gjelder selvfølgelig ikke de som har “gyldig” fravær,  men husk at det bare er et ord som ikke har noen betydning i Kubakken:-) Selvom vi nærmer oss jul så er det ikke ferie før 23. des, en måned igjen med andre ord. 

Gleder meg til å se igjen alle på mandag, da skal vi vise at det er minst en divisjon forskjell på oss og Paradisbukta.

 

coach

13 Comments on Treningskamp

 1. Jeg regner med vi har en del penger i bøtekassa, spes. etter sist trening.

 2. Kassa inneholder nå 500kr, så vi må få inn litt bøter snart.

  Men dersom de to som nå enda ikke har betalt hele beløpet betaler inn, så klarer vi oss frem til jul. Etter jul faller det inn grasrotpenger, og de vil da forhåpentligvis dekke dommerpenger resten av året.

  Uanstt så blir det artig med kamp ass. Må passe på å ikke gå i treningskamp fella:
  Dasse rundt i en time.

 3. Å dasse rundt er som å be om å få slippe å spille. Det gjør jobben min lettere. Kanskje på tide å vurdere amerikansk uttak.

 4. Ikke ta amerikansk uttak pga tirsdagstreninga hvertfall;) Artig med kamp, frykter at vi blir 3-4 rekker men mtp forrige mandag burde ikke det være noe problem.

  Nå må de som ikke har betalt få ut fingern, skal prøve det selv hvertfall…

 5. Det er vel flere enn meg som trenger å få svettet ut helgens begivenhet, gleder meg til kamp. Frafall kan meldes på nett eller på mobil.

 6. Krona slo Korsvoll2 5-4 i går, mao vi har to meget tøffe seriekamper foran oss! Nå er det bare å brette opp ermene, og fortsette den gode innsatsen fra de foregående kampene. Spesielt den defensive innsatsen fra forrige match må vi ta med oss videre! Fy faen jeg gleder meg. Kamp og julebord på samme dagen – Kan det bli bedre

 7. Krona er gode, men har overraskende nok tapt tre kamper så langt. Dette er et lag som badet seg gjennom 5. og 4. div. Sliter med å stille folk til kamper, uansett så blir det moro å møte Krona. Kanskje få en revansj etter tapene for to år siden.

 8. Jepp, men med bismak. Wasa ble skadet (overtråkk) håper han ikke blir ute lenge. Vi scoret 7 tror jeg og lapp inn 3, mao. komfortabel 7-3 seier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.