Julebord

Årets julebord vil som vanlig bli arrangert i andre etasje på Restaurant Dovrehallen. Vi har bord til kl 19.30, deretter fortsetter vi festen på Mono. Ta en titt på Dovrehallens julemeny og post ditt matønske i kommentarfeltet.

I god Kubakkentradisjon skal vi sparke i gang julebordet men en runde Guitrahero og noen velfortjente pils. I år har vi tenkt å dele oss opp i to rekker, som skal kjempe mot hverandre før vi møtes på Dovrehallen. De som bor øst for Akerselva skal spille på Østkantrekka og møte opp hos Vegard. De som bor vest for Akerselva skal spille på Vestkantrekka og møter opp hos Trond. Vinneren av Kubakkenmesterskapet i Guitarhero vil bli premiert under middagen.

Vel møtt og husk at cash is king kong.

18 Comments on Julebord

 1. God mat og gode minner! Og sving! Jeg går for kjøtt på pinne. \m/ \m/ på østkanten!

 2. Jeg kjører pinnekjøtt!

  Vann og avløpsrør skiftes i bygården vår for tiden. i følge fremdriftsplanen har ikke vi vann eller avløp den lørdagen. men fremdriftsplan holder sjelden tiden, så mulig ting er i orden da.. fører stafettpinnen videre dersom ikke. Er folk innstilt på å gå ned i bakgården for å gjøre fra seg, er dette uansett ikke noe problem..

  T-bone

 3. dvs, det er satt opp brakker i bakården (jeg mente ikke gjøre som hunden og skvette i buskene)

  Vi på vestkanten er veldig opptatt av rør som er “in” serru. de er ikke av noe bedre kvalitet, bare veldig fine å se på.

 4. Jeg har bare en ting å si til slummen på østkanten; Hjem å sette sprøyta, åå,Hjem å sette sprøyta, hjem å sette sprrrrøøyta ååå….

 5. Lars, hvem putta penger på deg a? I stedet for å bare slenge med leppa, så kan du fortelle Vegard hva du tenker å spise med sølvskjea di på julebordet! 😉

 6. Nice Trond!!! Vestkant pinnekjøtt til meg. Altså ikke sånn rotte-pinnekjøtt dere fra østen spiser…

 7. Pinnekjøtt! Er på Carl Berner atm så tørr ike slenge dritt om øst. Gjør det når jeg kommer hjem:)

 8. Nær livet berre er sut,
  hev me fisk av lut.
  Nær livet gjeng for stritt,
  hev me akevitt
  Men nær livet gjeng deg vel ei lita stund,
  fortvil ikkje – ta ein Frydenlund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.