Julebord 2010

Da ønsker festkomitéen vælkømmin til høstsesongens viktigste begivenhet, og den eneste legitime muligheten DU har til å ta til motmæle, og endelig skjelle ut coach.

Kvelden innledes med et aldri så lite vorspiel kl 18.00 i loftsleiligheten til sisteskansen, evigunge og -lovende Jostein, i Rathkes gt 11 nedenfor Sofienbergparken, med Kråke på ringeklokka. Etter å ha blitt småbrisne, og Wasa har innledet heiarop minst et par ganger, går turen til restauranten.

Som alle burde vite, foregår hurlumheien på Dovrehallen i Storgata, hvor vi har reservert bord til over tjue mann kl 20.00. Her går det i pinnekjøtt for pysene, lutefisk for feinschmekkerne, og juletallerken for rookiesene – alt skylt ned med det eldste Oppland har å oppdrive. Etter at maten er fortært, ølet har blitt drukket, enda mer akevitt har glidd ned, Kubakkensangen har runget, Allan har blitt hysjet på, Wasa har innledet heiarop nok engang, og Vegard og Gjermund i lettere animert stemning forgjeves har prøvd å få cashen (som alle deltagere selvfølgelig har med seg) inkludert tips til å stemme overens med regningen, og enkelte har vært innom den tilstøtende dansebandavdelingen, går turen til Mono.

På Mono vil det for noen festes enda litt, mens enkelte vil antagelig begynne å få nok og bevege seg hjemover i en særdeles lite rett linje med slipset rundt hodet som seg hør og bør på et julebord.

For at dere skal huske hvor dere kommer fra, eller som i Vegard og Magnus’ tilfelle hvor dere skulle ønske at dere kom fra, er en god oppladning å la minnene strømme tilbake til Hamar Vest.

Oppsummert: dress og slips, vorspiel Jost 18.00, middag Dovrehallen 20.00, monging Mono ca 22.30, HUSK CASH, og husk åhenn du kjæm fra.

Hilsen festkomitéen”

3 Comments on Julebord 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.