Julebord – Åkken dag?

Fortsatt en stund til jula, men vi vet at helgene fylles opp og Festkomiteen vil allerede nå spikre en dato. På spillermøtet hos Espen snakket Ola om at fredager gjerne krasjet med jobbjulebord, slik at lørdager var et bedre alternativ. På leders anmodning har vi derfor kun satt opp lørdager som alternativ.  For å unngå fest dagen før kamp sitter vi igjen med to datoer. Stem på en av de.

Når vi snakker om fest, husk kickoff førstkommende Fredag 1.Okt dagen etter vi har banka Drammen! Nærmere info kommer snart.

[polldaddy poll=3828543]

10 Comments on Julebord – Åkken dag?

  1. Oppfordrer folket til ikke å stemme på 11. desember, da vi har (en viktig) kamp mot Ski IL 12. desember. Kan opplyse om at vi har kamp i bjølsenhallen både 21. (Nor92) og 27. (høybråtens klovner) november.

  2. 21. november er forøvrig en søndag. Tipper det menes 20. november, da har vi kamp dagen etter igjen…

  3. Faen, her er det noen som har glemt å sjekke opp med terminliste. Tar den på kappa mi. Da blir det rett og slett en kamp mellom to datoer. Ny poll rett rundt hjørnet

  4. Stemmer veldig for 27.november og oppførdrer alle mine medkyr å gjøre det samme.

  5. Det er jo fryktelig praktisk da, å ta det en dag det er match. Da kan jo de som har et liv utenom kubakken faktisk finne på noe gøy den andre helgen. Jeg f.eks skal til Engelberg og stå på hasjplanke den helgen.

  6. Har du sjekka med Dovrehallen a, Lars? Eller går vi for alternative steder hvis det er fullt der? (Greit for meg.) Hadde vært digg å slå H&S og så gå rett ut og feire med noen velfortjente akevitter, ass!

  7. Jeg står for det tekniske (dvs lage en poll) for festkomiteen. Festkomiteen fikser festen!

  8. Festkomitten må opp i bringa. Har ikke i vært det samme etter at Partykongen la fra seg kølla…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.