JULEBORD LØRDAG 27.NOVEMBER

Da har vi stemt ferdig og den soleklare vinneren ble lørdag 27. november.  Sett kryss i kalenderen, sett bort unger de som har det, lever skriftlig søknad de som må det (les Gjermund) og i det hele tatt gjør dere klar for en helaften med dine grønne venner!  Nærmere info fra festkomiteen kommer, men tradisjon er tradisjon, så belag dere på Dovrehallen og Mono! Kjett åt’n

31 Comments on JULEBORD LØRDAG 27.NOVEMBER

 1. Festkomitéen var så gira på julebord at det ble bestilt intet mindre enn to julebord á 20 mann på Kubakken denne kvelden, kl sju og kl åtte. Vi kan med andre ord ta en Fjerdingby og stille to lag som ett! Jeg sender umiddelbart en mail til Stine i tre kopier, og går for lut. Ja, om jeg får lov, da.

 2. Vurderte lenge en Husets pizza, men av frykt for å velge noe nytt så tar jeg pinnekød.

 3. Med en kamp i bagasjen, så føler jeg meg kvalifisert til julebord. Da blir det mest akkevit, med pinnekjøtt ved siden av.

 4. Høres ut som riktig prioritering, Allan. Vurderer å droppe fisken slik at jeg får plass til mer øl også. Det er viktig å ha formen inne til vi skal bli kastet ut av Mono.

 5. 20 euro til han som klarer å få sine egne eller vegards fåkkefingre forstua.

 6. Pinnekjøtt væ, selv om jeg skal spise det to dager før også. Man kan ikke få ribbe da? Isåfall vil jeg ha det.

  3x elske LIK!!

 7. og Åge, kameraten til Wasa helt til han fylte fanget hans med fem halvlitere:-)

 8. Jeg kan garantere at 3xlik hat kommer. Gjerne en “hvis jeg hadde vinger som fuglen” også om ønskelig.
  Og Coach, at Arne og Åge fikk veltet et bord med øl over seg kunne vel knapt vært mer velfortjent, synd ikke Lars og Øystein også satt der! Det ble ingen smårips på de den kvelden:)

 9. lurer meg med på dette julebordet deres Gjermund, og kjører det samme som Pål, pinnekjøtt!

 10. Til vorspielet kan det meldes om tidlig PL kamp. Aston Villa – Arsenal kl 1345… Håper ikke Dovrehallen har dørvakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.