Kick-off!

Ny sesong, nye lodd, ny fest! Vi må markere at vi er i gang igjen. Vi innser at det er umulig å få med alle, men satser på å få til noe på den dagen færrest ikke kan være med. Festkomiteen er stadig mer opptatt, så den har vi ikke hørt fra på en stund. Vi slenger ut noen datoer som passer med kampprogrammet framover. Og så satser vi på at vi klarer å finne et sted å være på aktuell dag. Lørdag førstkommende (15. sep) er med som “reserve”. Her stemmer dere hvis dere KAN være med på fest den dagen. Hvis vi får overveldende respons på denne dagen tar vi en fest på kort varsel. (Kanskje tar de som kan en liten sammenkomst for en drink etter cupkampen uansett?) For de andre alternativene klikker dere på dagene dere IKKE kan! Og så tar vi en avgjørelse til neste uke. Nå skal det bli trivelig![polldaddy poll=6531353]

6 Comments on Kick-off!

  1. Har vi oversikt over hvor mange som har stemt? Mulig jeg kan lørdag, ikke sikker men tipper det er dagen som passer best for meg.

  2. Ingen ovesikt over hvor mange personer som har stemt. Stemmene for “kan ikke” er veldig jevnt fordelt når dette skrives, og kun 6 har meldt at de kan på lørdag. Med mindre det skjer noe drastisk i løpet av dagen går vi for en av fredagene, ser det ut til. Men jeg er klar for å ta en øl el to på lørdag uansett!

  3. Blir vel fort 5. okt da:) Noen som kan og har tid til å legge inn årets matcher?

  4. Webmaster har gjort et skippertak, og lagt inn alt som trengs for en ny sesong; spillere, statistikker, opprettet nye tabeller og flyttet gammel data til arkivet. Takk for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.