Divisjonsmesterskap

Kubakken har vært klar som vinner av tredjedivisjon avdeling B i lang tid. Nå er vinnerne av de andre avdelingene også klare. Kubakken skal møte disse for å avgjøre hvilket som er det aller beste laget i divisjonen. Kretsen har kommet med et forslag til når disse kampene skal spilles: Kubakken møter Ski i Bjølsenhallen lørdag 14. april kl 1630 og Grei/ Målløs 3 i Nye Apalløkka søndag 15. april kl 1830. Det vil si at alle må få klemt inn litt egentrening i påskeferien – og at det blir en spennende og gøyal helg over påske! Dette med forbehold om at oppsettet godkjennes av de andre lagene. Følg med på kubakken.com for oppdatert informasjon.

Edit: Kampen mot Ski ser ut til å bli flyttet til torsdag 19. april kl 1830 i Bjølsenhallen, dvs i treningstida. Med forbehold om at Ski aksepterer.

5 Comments on Divisjonsmesterskap

  1. Kampen mot Ski er nå satt opp Torsdag 19.april kl 1830 i Bjølsenhallen. Med forbehold om at Ski aksepterer. Da får’n Rune vært med, og vi slipper å spille kampen i Skøyenhallen som har et forferdelig dekke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.