En liten prat med Coach

Siden forrige kamp har Coach blitt far og selvom mange av oss allerede har gratulert han, synes vi en stor gratulasjon fra Kubakken.com også er på sin plass. Grattis coach, men ikke glem oss, vi trenger fortsatt en aktiv trener!

Når vi først var i gang så tok vi like godt en prat med Coach dagen før kampen i Drammen.

Ja, da er coach blitt far. Hvordan vil det påvirke dine coach egenskaper? Blir du mykere?

Vanskelig å si, men man kanskje håpe det vokser frem en mykere og mer pedagogisk riktig atferd når det koker som mest. Men på en annen side så er det ingen tvil om at mange av gutta trenger bedre disiplin, og det er litt deilig å få blåst ut litt. Ikke alltid det hjelper, men det er sjelden uten grunn.

Vi vant jo lett forrige match mot Fjerdingby. Nå skal vi ut i provinsen og møte harry gutta fra Drammen. Hva tenker du?

Topp mot bunn, kan ikke huske sist vi tapte borte, men forventer at det blir som vanlig når man tar turen til Drammen. Komme seg i hallen, få et godt resultat og så komme seg til helvete hjem.

Hvordan synes du oppkjøringen til kampen har vært – Er vi klare?

Utifra mandagens prestasjon så er jeg bekymret. Det var noe av det dårligste jeg har opplevd, men jeg vet gutta kan prestere når alvoret begynner.  Føler oppladningen til denne sesongen kunne vært bedre, men gjengen i Ljubljana har levert og det ser ut som Vegard og Gjermund har tatt et steg opp. Etter denne kampen er det 4 uker til neste og den tida skal vi bruke godt. Det er hyggelig at flere har mulighet til å møte på treninger.

Vi vil jo ikke røpe altfor mye taktikk, men hva må blir fokus i morgen?

Litt uvisst foreløpig, men skal ta en tlf. til en trenerkollega og få noen tips. Men vi må bli flinkere til å “kræsje målet”, i tillegg må vi bli flinkere defensivt. Få ballen unna, gjør det enkelt!!!!!

Ellers hva tror du om sesongen?

Tok som ventet 2 poeng mot Fjerdingby og da er det 8 igjen for å nå første mål. Må også nevne at vi har fått en knallgod forsterkning på backsida og det gir også kamp om plassene foran. Det ser ikke så værst ut.

Til slutt, klarer du eller Rune å ta toppscorer skalpen fra Doffen?

Det blir vanskelig, men jeg skal i gi gutten kamp til siste slutt. Se opp for Vegard, det er en outsider og alle venter på at det skal løsne for evigunge Wasa. I tillegg kan både kapteinen og Knut skaffe seg mye poeng i år. Tror det blir jevnt om det trofeet i år.

3 Comments on En liten prat med Coach

  1. Gleder meg til match, ass! Beina er friske og raske igjen etter søndagens halvmaraton, og i kveld skal det løpes til krampa tar oss!

  2. Kje match, sug på karamellen gutta! Fire uker til neste gang, for et lag! Tar av meg hatten i dag Doffen, helt nydelig!! Deilig å se Wasa sette den første for året, her kommer det garantert flere! Takk for kampen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.