En liten snakk med ulykkesfuglen Ole Fredrik Vangen

Gjett hvilken pris dette var for...

Gutten hadde knapt snørt på seg skoene igjen, før achillsen røk igjen. Denne gangen den venstre fot! Ole har jo vært en klippe i Kubakken i mange år, og var svært delaktig i den første Oslo sesongen, hvor han styrte skuta til vårt første opprykk fra 5 div til 4 division. Vi tok en nærmere prat med bursdagsbarnet, ja det stemmer gubben er blitt 32 år, for å lodde stemningen kun få dager etter skaden.

Gratulerer med dagen. 32 år, nå begynner du å dra på åra. Skal dagen feires?

– Det blir som alle andre dager, ligge på sofaen og bli servert. Kake, biff og vin. Så får jeg håpe det kommer en gave eller 2 også.
Hva gjør du akkurat nå?

– Akkurat nå ligger jeg på sofaen og svarer på noen spm, ellers har jeg jobbet litt i dag.
Med andre ord, en helt vanlig dag på jobben. Du er jo ekstremt uheldig, og har du hørt om noen andre som har rykt begge achilleser ila 1,5 år ?

– Har ikke det altså, men noen må jo være den første. Men her snakker vi om å blø for drakta og klubben i sitt hjerte. Feiger ikke ut og løper inn i alle dueller med rompa først som Gjermund gjør, eller pirker litt med kølla som Doffen gjør. Det er jo tross alt ganske stygge taklinger jeg har fått. Han første fjotten som kakka kølla over akillesen min fikk jo høre det også. Sitat Ola, “Jævlig usportslig ass, idiot.”

Fet spillerne var usportslig ja. Hvor lang er rekonvalesensperioden?


– Den er nok resten av livet, men vi kan jo håpe at jeg kan bli med i 2 div en liten tur også før jeg ryker noe annet i kroppen. Gips i 3 uker, så blir det noen skinner. Litt sånn som Forrest Gump.
Over til noe positivt, du scora jo mot Krona. Et flott innebandy mål som viser hvor viktig det er å være først på returene. Kommentar?

– Ja, Kubakken er vel ikke kjent for den type scoringer, men det siste Eivind sa før kampen var at vi må stupe på mål og gå på returer. Så da gjorde jeg det, og vips så satten i nota. Men jeg vil vel ikke si at jeg stupte, var vel mer det at jeg ikke rakk å stoppe noe før. Men veldig bra at Espen skjøt i rett tidspunkt. Regner med at han så at jeg ikke klarte å stoppe.
Kommentar Espen? Du rakk 3 kamper for oss i år, og spesielt kampen mot Høybråten var du jo enestående. Hvordan kan det ha seg at du kom så raskt tilbake i innebandy modus? Tjuvtrent i stua?

– Noen har det og resten har det ikke. Ferdig snakka. Neida, lett å spille innebandy når Doffen ikke er med, da blir det mye ballkontakt på alle. Det blir spill liksom, og ikke en som ruger på ballen i rundvant.
Helt enig. Neste år er vi i 2.divisjon. Tror du vi klarer å bite fra oss?

– Det er jeg ikke i tvil om. I 2011/2012 sesongen skal jo Kubakken hjem å spille kamp, rettere sagt på Hedmarkstoppen. Der skal dere sette Ajer på plass og vise hvem som er best av Hamargutta. Med den formkurven Kubakken har vist siden combacket for 3 år siden blir dette den kuleste sesongen noen sinne, det er jeg helt sikker på. Med andre ord gull i 2010/2011 også.
Ajer skal vi knuse! Hvor kjipt er det nå med krykker, at dassen i huset deres er nede i 1.etasje?

– Dassen er i 1.etasje, men balkongen er i 2.etasje!!!!
Nice, du pisser ut fra balkongen da! Til slutt, vi ønsker deg god bedring videre og så håper vi jo i det lengste at du har lyst til å gjøre comeback igjen! Hvis ikke så går det rykter fra styrerommet at dagens coach må gå pga utenomstående forhold….

– Bra, ikke et sekund for tidlig. Mye rart fra den kanten. Neida, godt å se at han har bygget videre på den solide grunnmuren som ble bygget det første året.

4 Comments on En liten snakk med ulykkesfuglen Ole Fredrik Vangen

  1. Gratulerer med dagen, Ole! Og god bedring! Ad scoringen mot Krona: Det har jo vist seg at kroppen til Ole ikke er laget for å stoppe, så selvfølgelig skjønte jeg at det bare var å sende kula mot kassa da Ole hadde fart i samme retning.

  2. Grattis Ole og god bedring. Godt å høre at gipsen er borte til gullfesten.

  3. Grattis med dagen, Forrest, og god bedring. Husk at “life is like a box of chocolate”. Ad dette med rumpa først inn i taklinger: jeg regner jo med at dette hadde vært en god taktikk for deg, hadde det ikke vært for at du er den eneste Kubakken-spilleren til dags dato som har vært ute av spill på grunn av rumpeskade. Creutzfeld, ass!

  4. Gratulerer Vangen, men vet ikke hvordan jeg skal tolke lekasjen fra styrerommet? Grunnmur og grunnmur, var vel bare pipa som sto igjen når jeg tok over…

    God bedring

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.