God sommer! Gled dere til neste sesong

Ja, da er det på tide med en velfortjent ferie. Det har Kubakken fortjent. Det har vært festinnebandy fra start til mål. Gutta fortjener å slappe av og lade batteriene.

Men ikke lad de for mye for neste sesong blir tøffere enn noen gang. Vi vet hvilken tøff mostand som venter oss, og vi har litt mannskapsproblemer i desember ut januar. Men vi blør og dør for drakta så dette blir bra. Samtidig jobber det sportslig apparatet på spreng for nye forsterkninger. Hvis noen leser dette og er habile innebandyspillere, ta kontakt!

Til slutt kan vi glede alle spillere med gode treningstider neste år. Vi har jobbet tett med kretsen, og de har hørt på våre gode argumenter hvilket vi er takknemlige for.

Neste sesong trener vi følgende tider:

Bjølsenhallen match TIRSDAG KL 20-21  (hovedtrening)

Bjølsenhallen øvre TORSDAG KL 19-20 (Sammen med Paradisbukta)

Vel møtt til neste sesong. Oppstart er rundt midten av august.

God sommer, og tren littegrann i mellomtiden a..

 

8 Comments on God sommer! Gled dere til neste sesong

 1. Da har jeg fått høre at hallen åpner 20. august. Dermed har jeg regnet med frem til at første trening blir tirsdag 21. august klokken 20:00.

  Håper forøvrig dere ogå legger merke til at bildene på toppen har fått sommer-tema (alternativt har noe rart skjedd når jeg oppdaterte noe greier). Lover å få inn noen frekke innebandyshots til sesongstarten.

 2. Fete bilder ass. Fra sykkelturen din?

  Trening blir bra, kjenner kroppen er klar nå.

 3. Nå er lisensene sendt ut, hele 14 stk. Kjapp hoderegning tilsier at vi ratt trenger et par spellere, så dersom noen kjenner noen som kjenner noen så få hanket de inn. Og dersom denne noen sier at han er for gammel, så er det bare å si at du spiller med en som heter Wasa og han blir bare bedre og bedre jo eldre han blir.

 4. Det kan du banne på vi gjør Høver’n! Håper du får tid og lyst, for du er alltid hjertelig vølkommen!

 5. Hej,
  högerfattad back. Bra skott, fysisk spelare anmäler sitt intresse att spela för er. Känner Eivind sen tidigare. Bor på Höybråten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.