Hurra! Ny sesong i gang!

Da er endelig innebandysesongen 2013/14 i gang! Kubakken har rukket å få trent av noe av feriefettet allerede, og på tirsdag var det tid for å teste seg i sesongens første treningskamp. Det ser ut til at laget er i rute!

Kubakken har kun hatt en halltrening så langt, men i tillegg har de ivrigste drevet med litt ekstra barmarkstrening de siste ukene. Gutta har frivillig blitt pisket rundt på en parkeringsplass på Skullerud til blodsmaken er langt oppover øra. Styrke, eksplosivitet og nevekamp ligger an til å blir våre fremste våpen denne sesongen… I tillegg tester vi ut et annet revolusjonerende treningsgrep denne sesongen: Vi har en avtale om å møte Korsvoll til treningskamp annenhver tirsdag. Det gir en heftig to-timersøkt annehver uke, hvor vi får brynt oss på “ekstern” motstand også i treningssammenheng. I går var det tid for første kamp.

På grunn av sykdom og jobbreiser fryktet vi lavt oppmøte, og inviterte med oss noen spillere fra Paradisbukta. Det endte med at vi hadde to backpar og tre løperrekker, hvorav en besto av kun Paradisere. Korsvoll har vi møtt før, og de leverte som forventet: Flere raske og tekniske spillere. Men det var Kubakken som produserte først: Paradisrekka satte 1-0 i sitt første bytt! De mer genuine delene av Kubakkenlaget tok hintet, og meldte seg på i kampen etter hvert. Stort sett var det mye positivt å se, sånn tidlig på sesongen. Til tider litt uryddig, men god innsats. Jostein leverte noen fine redninger tidlig i kampen, og bidro til at det stod 1-1 etter første periode. I andre periode fikk Kubakken (og Paradisbukta) god uttelling, og vant 3-0. I tredje (og fjerde!) periode begynte Korsvoll å bli slitne. Kubakken måtte ta seg sammen for å holde intensiteten oppe, men på slutten endte det med mye udisiplinert spill fra begge lag. Til slutt tror vi det ble ca 9-4 til Kubakken.

Super treningsøkt og kjempegøy å spille innebandy på stor bane igjen! Takk til Korsvoll (og Paradisbikta) så langt – vi ser fram til et godt samarbeid utover sesongen.

2 Comments on Hurra! Ny sesong i gang!

  1. Mål jeg husker: Knut 2 (en retur og en føyser fra litt distanse), Rune 2 (en lompe og en klistra i vinkelen), Espen 1 (en retur etter skudd fra back(?)), Paradisbukta 3. Noen som vil kreve det siste? Eller var det kanskje også Paradisbukta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.