Hva sier ekspertene om Terick?

En vanlig lørdagskveld for Terick

Det rapporteres om en laddad og klar Terick. Han har spurt sin trener og fått lov til å stille mot oss førstkommende søndag. Vi synes jo dette er kjempegøy og gleder oss til å bryne oss mot Hamars beste innebandykeeper gjennom tidene.  Vi kan selvsagt si mye om gutten som er vokst opp noen steinkast fra Pucken (hvor han selvsagt bruke mye av tiden sin) og ifølge gode kilder startet hockeykarrieren for seint, men la oss spare oss for de (mange) rølpehistoriene som finnes.. La oss heller konsentrere oss om hvordan Kubakken kan score mål på gutten. Vi tok en nærmere prat med 3 personer som kjenner Terick sine innebandy egenskaper meget godt.

Først, Wasa. Mannen kjenner Terick meget godt, og har en egen evne til å sette sjansene mot Terick. Vi i Kubakken redaksjonen håper selvsagt denne sagomsuste statistikken lever videre etter helgen.

Thomas, som du ser det, hva er Terick sine sterke og svake sider?

Hans sterke sider er reaksjonen, samt han er god når noen kommer alene med han(straffer o.l). Hans svake er lomper og skudd i mellomhøyde. Han svømmer altfor mye, hvis ikke hadde han hatt mange landskamper, før han nådde middagshøyden..

Godt. Husker du noen kampsituasjoner hvor Terick var skikkelig på bærtur?

Ketil Kristiansen satte 9 mål på han engang Ajer tapte 14-4 borte mot Fredikstad. De fleste mellom beina..

Uff, det høres brutalt ut.

Eivind Frogner også kjent som vår coach, har vel også en lengre historikk med Terick og kjenner nok til noen triks. Hva sier Eivind?

Hva er hans sterke og svaker sider som du vurderer det?

Aldri hørt om fyren. Husker det var en Benny Bel, men kan ikke huske Terick. Skal jeg tippe svakheter må det være løse skudd fra midtbana, de har en tendens til å lure seg inn. Sterke sider blir vanskelig, kanskje utkast. Ellers er jeg blank.

Riktig ja. La oss tenke litt tilbake da og prøve se hva vi finner. Er det noen kampsitusasjoner som du husker?

Omtrent hver kamp, noen ganger har jeg lurt på om han skulle ha satset på svømming. Utifra spillestil så ser han ut som en dyktig crawler.

Svømming hadde vært noe. Terick og Aleksander Dale Oen sammen i London OL 2012! Er det kun en drøm?

Hmm, mange gode tilbakemeldinger, men la oss høre hva folk utenfor våre egne rekker mener om vår kommende motstander. Vi tok en prat med den for tiden suksessrike Ajer treneren, Ronny Tajet.

Vi starter med en klassisk sterke og svake sider analyse. Hva er din analyse, Ronny?

Hans sterke sider er vel nærskuddene, og han er kjapp med “snappen”. Hvis han får en god start på kampen er han vond å score på. Hans svake sider er vel at han blir veldig nervøs når han møter gamle kjente, og lomper fra midten går ofte inn:)

Lomper fra midten skal vi klare. Der har vi mange gode. Er det noen kampsituasjoner du husker godt hvor Terick var på bærtur?

Ingen nevneverdige jeg husker godt egentlig, men det har vel hendt at han har vært i kiosken og fått en med ketcup og sennep tur retur..

Det må vi klare til helgen også! Har du noen tips til oss i Kubakken a. Hvor bør vi skyte?

Da ville jeg ha satt en foran kassa og skutt mye fra distanse.. Det liker`n ikke. MAO gå på returer..

Knalltips. Meget bra. Alle snakker om Wasa sitt øye for å score mål mot Terick. Hvor ligger hemmeligheten tror du? (For Wasa har ikke for vane å score så mye ellers)

Terick hater at Wasa putter på han, derfor tror jeg han binder seg litt ekstra når han kommer foran kassa.

Vi må tippe litt, hvordan ender kampen tror du?

Veldig vanskelig å tippe siden jeg kjenner lite til lagene og Sveiva stiller visst veldig ulikt i forhold til hva de har tilgjengelig. Tipper på en kamp med lite mål og 4-3 seier til Kubakken.
Deilig, våre venner i Ajer har trua på oss. Til slutt, et Ajer spørsmål. Noen kuer så kampen deres i helgen, og dere spilte veldig bra de siste 20 min. Men hvorfor ligger dere så tett og lavt i boxplay boksen deres? Pga Snellingen (i Akerselva) bak mål eller rett og slett fordi spillerne dine ikke klarer å løpe nok?
Hehe.. Vi lå lavt pga Snellingen ja, men ble altfor stillestående i boksen sist kamp så jeg skjønner spørsmålet;) Det så faktisk ganske dumt ut, og selvfølgelig ikke noe jeg hadde gitt beskjed om på forhånd..
Aha. Så det var ikke helt med vilje nei. Vi synes nemlig det så litt rart ut ja, så godt det ikke var meningen da. Greit da håper jeg vi kan ta med oss disse tipsene til helgen, og vise gutta i Sveiva hvordan man scorer på Terick! Ses i Rommenhallen. Dette blir gøy.
La oss avslutte med dette bildet.. Herlig herlig, la det gjenta seg til helgen.

14 Comments on Hva sier ekspertene om Terick?

 1. Skal ikke legge ytterligere press på deg Wasa, men du vet hva du har å gjøre. Er det noe du er god til så er det sette baller bak Terick.

 2. Føler ikke noe press. Det kan virke på noen som jeg har satt mange mål på Bel oppgjennom, det er ikke helt sant.
  Sannheten er vel at vi stort sett har spilt på lag og møtt hverandre maks 5 ganger og aldri i seriesammenheng. Men jeg har satt noen på han og det er digg. Måtte det skje på søndag også.
  Han mener selv han er i kanonform og på siste treninga hadde han visst spikra igjen kassa helt. Vi får sjå da vettu!

 3. Han skal forresten på julebord med jobben på lørdag, så jeg har bedt sjefen hans om å passe på at glasset hans aldri er tomt..

 4. Artig liten artikkel, men at jeg frykter Wasa er vel å dra det langt.Litt tilfeldigheter at han har fått sette noen i kamper, men vil vel ikke kalle det en vane. Setter han en eller fler til helgen. Begynner det å ligne. Ronny mener jeg blir nervøs mot kjente, hør med han åssen det gikk når jeg spilte i Asker. Da spesielt straffa han ikke satte. Og i H-A dagen etter sto det vel Terick stoppet Ajer. At treneren deres har det mer i kjeften en kølla, kan vel dere som spiller med han si seg enig i. Han har jo flere skudd i taket en på mål. Det jeg kan si meg helt enig i er at jeg er laddad, klar og gleder meg til skudd fra midten, slottet, rundvandt, er det noen som gjør zorro? Vi tar det og. Og tilslutt. Sist jeg trente med dere dro jeg hjem med smultring i bagen etter spellinga. Den er med på søndag og!!!

 5. Det tror jeg ikke på før jeg ser det. Prøv den varianten vi brukte på barneskolen. Uten hull i bladet. Da går det seg nok til for deg og

 6. Hehe, husker jeg putta mange med den “back in the day”. Mulig du får smultring på søndag Bell, men da med en strek foran:-) Husk at ballen er den hvite runde saken, ser av bildet at du kan glemme det noen ganger..

 7. Det finnes selvfølgelig en sjans for det. Men da tipper jeg dere må opp i en 80-90 skudd. For det er jo redningsprosent jeg ser på. Ikke baller i nota. Det viktigste for en keeper er å holde ballen utenfor mållinjen. Noe jeg også gjorde i det tilfeller. Eivind du har kanskje mulighet i amrikansk fotball, er i allefall ikke noe tak å treffe;-)

 8. Eivind scorer søndag. Garantert! En spiller for de store anledningene, det har vi sett før. Klinern i nettaket på slagskudd er mitt tips

 9. Takk for tilliten Wasa, det har jeg drømt selv. Blir ikke lett, men når Bell tar seg en svømmetur så skal jeg benytte sjansen;-)

 10. Denna gutten har blitt altfor gammel og stiv til å svømme. Eneste håpet deres er om jeg skulle stille sulten og må ei runde i kebabbua. Men det holder med 1 i pita. Så jostein må nok nulle.

 11. Jostein holdt nullen i går, gutten er i form nå! Spanderer gjerne pølse på deg Bell:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.