Hva skal vi bruke grasrotpengene til?

Vi har jo som nevnt tidligere jobba iherdig for å få inn grasrotmidler, og flinke har vi vært. Så flinke at vi nå skal begynne å diskutere hva vi skal gjøre med pengene. Vi starta diskusjonen etter gårsdagens trening, med mange gode innspill. Jeg har satt opp noen av forslagene som kom opp i går. La dette være en tråd for videre debatt og avklaring.

Etter at vi har trukket fra litt diverse utgifter(utstyr, kretskontingent som ikke har vært dekket i kontingent før) har vi ca 8000-9000 kr å leke for i dette året. Hva skal vi bruke de til?

1) Utvide avslutningsfesten til en avslutningstur?

Serien avvikles i slutten av mars, da kan vi ta en hyttetur i april. Da går nok hele beløpet på hytteleie vil jeg tro. Evt kan vi bruke firmahytten til Lars som er ledig etter skisesongen dvs 1.mai helgen(30.april-2.mai). Det koster 900 kr i vask og så kan vi bruke resten av pengene på mat og drikke.

2) Post sesong-turnering

Vi snakket om å ta en turnering etter sesongen. Jeg har sjekket litt, og ser svært få turneringer i den perioden. Eneste, og en meget artig en, er Marselisborg cup i Århus. Danmarks største innebandyturnering(det er en liten sport der nede så det er et helt akseptabelt nivå for oss). Den avholdes også 1.mai helgen(fredag og sluttspill lørdag). da kan vi ta danskebåten ned natt til fredag 30 april og hjem søndag formiddag/ettermiddag. Ser for oss at grasrotpengene dekker turneringsavgift og båt. Mao en billig tur til vidunderlige Århus 🙂

Hvis dere finner noen andre turneringer meld i fra

3) Ekstra treningstid

Skal vi sponse en ekstra treningstid? Det vil i såfall være aktuelt først for neste sesong da nok ikke finnes noen ledig halltider i årets sesong. Eneste som er ledig nå er vel kl 22 uti langtvekkistan..

Husk at vi får inn nye midler fortløpende og hvis vi regner med samme sum i 2010 vil vi kunne dekke treningstid i neste sesong med 2010 penger

4) Sponse Ljubljana turneringen

Her kan sikkert ikke alle være med, men samtidig har dette blitt et fast innslag i Kubakken kalenderen, og hvis prisen blir rimeligere kanskje flere kan ta seg en langhelg i vakre Slovenia?? 2.helgen i august. Foreløpig er følgende påmeldt: Eivind, Lars, Jostein, Pål, Ola, Espen, Rune, Kristoffer

5) Hamkam losj

Hadde jo vært beintøft med en Kubakken losj på Briskeby. haha

6) Digital boards reklame på Briskeby

7) Digital boards reklame på Ullevål

Tekst: Kubakken hater Enga. Need I say more.

8 ) Penger på bok er bra, her må det spares ifølge nSigbjørn

Kom gjerne med nye forslag, konkrete detaljer i de forskjellige alternativene eller rett og slett stem på et forslag. Kjør debatt!

13 Comments on Hva skal vi bruke grasrotpengene til?

 1. Det pleier å avholdes Hval Cup i Sandefjord i slutten av mai (Krona vant et år). Det kan jo være et alternativ. Men jeg synes turnering i Danmark også høres gøy ut!. Eller så kan vi prøve å finne en (innenlands) turnering i september, før sesongstart, slik at også de som ikke drar til Slovenia kan få en ordentlig sesongoppkjøring.

  Ellers er mat og drikke til sesongavslutning et godt formål, spør du meg. Om vi drar på hytte eller ikke (god hyttestemning på Schrøder’n, for eksempel).

 2. Mener du i inneværende sesong, Trond? Tror det blir vanskelig å få noe særlig gode treningstider i år. Neste sesong skal vi ha friske grasrotmidler

 3. En ekstra trening mot slutten av uka får min stemme dersom det blir aktuelt..Hvis ikke, hadde det vært moro med en pre-season turnering. Og da bør ikke fisketur være gyldig fravær:)

 4. Fisketur har og kommer aldri til å bli gyldig fravær i Kubakken. At enkelte spillere er “satt” ut av laget hele februar er på grunnlag av displinære årsaker og holdninger til idretten som vi i Kubakken ikke kan akseptere. Utad til massene kaller vi det “fisketur”…

  Hørt det er trenerkurs i Rio til sommeren, to uker, med stønad fra klubben dekker jeg lommepenger selv, det er jo en investering i klubben…

 5. Litt kjedelig kanskje, men jeg syns vi skal bruke pengene på noe sportslig… trening, turnering, utstyr, lavere årsavgifter og sånne kjedelige ting. Litt fordi i alle fall jeg har brukt sånne ting som argument for å velge kubakken som grasrot-klubb… ikke brennvin og plakater på ullevål. Kjedelig type? Sånn er det å ha en gamling på laget!

 6. Lavere årsavgifter var det konsensus om at vi ikke subsidierer. Vi er alle i jobb og bør klare dagens satser. Jeg synes støtte til en turnering vil være det beste. Blir gjerne med på en turnering, og kan godt fikse tilmelding og slikt men da må flere si ja. Nå har vi jo allerede en pre-season turnering spikra, Ljubljana i august. Hvis vi subsidierer den kanskje flere har lyst til å bli med??? Det er jo bare en lang-helg(torsdag-søndag) selvom det er i eksotiske øst-europa. Jeg mener vi bør holde oss til en pre-season turnering

 7. Pri.1) Støtter forslaget om å forsøke å få til en ekstra trening, men dette forutsetter at nok spellere er klare for dette. Dette må vi finne ut av og det bør kanskje også ligge en viss forpliktelse (oppmøte) til grunn. Pri.2) Sponsing til ljubliana er helt fint for meg. Med forrige tur friskt i minne er det noe jeg ikke skal gå glipp av.

 8. Er også enig med vår kjære toppscorer; en real fæsktur er bedre enn å væra helt på bærtur – slik flere av oss er store deler av året.

 9. Støtter forslaget om noe sportslig. Har snakket med noen av bidragsyterne til grasrotandelen, og de fortrakk i stor grad å sponse noe som går til noe “fornuftig”/sportslig. Evt. om de får være med på festen…

  Å forlenge den ene treningen til 1.5 time hadde vært gull, evt. en ekstra trening med ett annet lag(parti i en time!! – så kunne vi brukt den andre økten vi har alene i større grad til øvelser), eller en gymsal trening der det er litt størrelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.