I går hadde vi siste trening, i dag er kampoppsettet for neste sesong klart!

Det vil si, det er ikke helt klart, men dette er serien vi har havna i. Det blir en del tøffe tak her gutter, det er bare å bruke sommeren fornuftig. Detta blir moro! Kan alle se igjennom og sjekke om det er noen datoer som peker seg ut som datoer vi kan få lite folk på match? I så fall kan vi be om litt endringer i oppsettet. Her finner du kampoppsettet.

12 Comments on I går hadde vi siste trening, i dag er kampoppsettet for neste sesong klart!

  1. Jeg med flere på laget er interessert i å løpe Oslo Maraton 26. sept, og har startet treningen med maraton som mål. Derfor har jeg et ønske om å flytte seriestarten til lørdag for å ikke miste all inspirasjon til treningen… og hva er vel bedre enn lørdagsmatcher?!

  2. Helt greit for meg Jostein. Ser ut at vi trenger deg i din beste form. Det gjelder oss alle. Fy faen for en pulje. Her må vi opp i (b)ringa!!

  3. Overskriften kunne like gjerne vært: Velkommen til dødens gruppe! Makan til mange bra andrelag fra Eliteserien a, her må det spilles skikkelig klassisk tight forsvar med lynskarpe counter-attacks. Gleder meg!

  4. dette blir moro. Veien er kort både til himmel og helvete. Regner med at coach leser seg opp på taktikken i løpet av sommer’n og vips møter vi Ajer neste år!

  5. Varene er levert gutta, men det var da litt av en kurv vi havnet oppi. Det kan bli både trivelig og utrivelig neste år.

  6. Jeg foreslår vi gjør som i år… 10 poeng et godt stykke før jul, og direkte oppryk 😀

  7. Beste 1. lag rykker vel opp? Blir gøy det her.

    Har vi noen lobbyister som jobber med å flytte serieåpninga?

  8. Vi har bedt om å flytte serieåpninga (og et par kamper til). Gir beskjed når vi får svar, så er det bare å melde seg på halvmaraton!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.