Kampoppsett Slo Open 2010

Kubakken IBK fortsetter tradisjonen med å ta en sesongoppkjøring ute i Europa. Nå er kampoppsettet for Slo Open klar, og det blir ingen gåtur i parken i år, heller.

En fordel med årets oppsett er at første kamp på fredag ikke går før kl 1740. Dette burde gi spillerne god tid til å få ut grumset fra kvelden før, få i seg litt energi og få en god oppladning. Motstanden er ukjent for kubakken.com: FBC Thunder er Slovenske, og det kan erfaringsmessig bety hva som helst når det gjelder kvalitet. Kubakken har tidligere møtt tre av lagene som kjemper i toppen av slovensk eliteserie, uten å ha gjort seg bort, så det er trolig håp om poeng. I neste kamp møter vi østerrikske KAC Floorball. Et google-søk av et ikke så veldig tysk-kyndig medlem av redaksjonen tyder på at de kom til semifinalen i årets sluttspill i alpelandet. Da er de sikkert ikke helt rævva, og vi har jo sett at østerrikske lag har gjort det ok i Slo Open før.

På lørdag starter vi litt tidligere, med kamp mot kjenningene i Kings Praha kl 1100. De vant hele turneringa i fjor. På vei til gullet avga de kun ett poeng. Og det var mot Kubakken! Espen har lovet at han i år skal unnlate å gi vekk to baklengs i starten av kampen (med noe senere kampstart enn i fjor bør det være mulig å holde seg oppreist på flatmark også i starten), så da kanskje vi får en litt enklere jobb i år. Uansett ser det ut til at det blir noen tøffe kamper i år som i tidligere år.

Målet for årets turnering er å nå semifinalen. I 2008 hadde ikke laget helt marginene på sin side. I fjor spilte Kubakken noen forrykende førsteperioder, men sviktet i siste halvdel av kampen, på grunn av få innbyttere. Nå ser det ut til at vi får med oss minst tre innbyttere i år (hvis Ola ikke kommer helt ødelagt fra Syria), så da bør vi holde ut hele kampen. Dermed bør det være mulig å endelig få utnyttet potensialet i laget fullt ut, og en plass blant de fire beste er et realistisk mål. Redaksjonen tar forøvrig for gitt at hovedmålet om en hyggelig tur blir oppfylt til fulle!

Se oppsettet her: Oppsett, Slo Open 2010

6 Comments on Kampoppsett Slo Open 2010

 1. Gleder meg ass! I år tar vi Kings Praha, tror fort Doffen med ny kølle for året blir heit i Slovenia.. Men Rune i år må vi ta med en flaske fernet sjøl. Det var ikke til å oppdrive ifjor selvom vi ikke er mange milene fra Fernets hjemland.. Makan.

 2. Hæææ! Går vi ikke for å vinne hele greia?? Med ei flaske fernet i baggasjen så blir jo det lett. Glær meg som en unge!

 3. Det her blir bra. Passer ypperlig med litt sein kampstart. Klar for revansj!
  Melder like hvite legger som i fjor, men flere mål!!

  Jägerbomb? Fernet? Trodde vi gikk for kubakken fargen grønt -> Absint!!

 4. Ser perfekt ut det her. Jeg har booka fly og er klar:)

  De som ville stille på dugnad er hjertelig velkomne på lørdag. Flytter fra Røa til Røa, så lite kjøring men endel bæring. Skal ikke høyere enn 2. etg.

  Har flyttebil fra 11 ca.

 5. Detta blir bra, og for et herlig kampoppsett. Stiller veldig godt forberedt til varmen i verdens varmeste hall, er nemlig varmeste sommer pa 107 ar her nede.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.