Kubakken Fantasy premier league – Meld dere på!

Premier league starter til helga, og hva er da bedre enn å se hvilken Kubakken spiller som er best manager??? (Red. har ikke trua på Coach for å si det sånn)  Bli med i Kubakkens fantasy liga!

Noen kjenner alllerede godt til dette konseptet, mens det kan være et nytt bekjentskap for andre. Uansett, den kommende høst og vinter blir betydelig artigere hvis vi har noe mer å konkurrere om, og engelsk fotball er gøy. Nå har også eldstemann Istre spandert på seg Tv2 premier league kanalpakke, så nå er det muligheter for fotball før og etter Kubakken kamper hele sesongen hos casa del Istre!

Det tar ikke så lang tid å sette opp, og når det først er gjort er det små endringer som kan gjøres hver uke (ofte behøver man ikke gjøre noen endringer i det hele tatt).

Meld inn lag her:

http://fantasy.premierleague.com/

Kubakken liga kode:

1197825-250463

Hvis vi blir mange nok kan vi avtale en liten sum penger som innsats. Jeg har satt seriestart til andre runde, slik at folk får litt bedre tid til å sette opp lag.

Lykke til!

4 Comments on Kubakken Fantasy premier league – Meld dere på!

  1. Høyt oppe nå ettersom du dro 7 rette på tippinga forrige helg.
    Du er jo like sjanseløs som en fisk på land Istre, skal spare deg for ydmykelsen hvis du betaler med en gang.

  2. Da er seffle bussen med. Med andre ord et lag som man kan stole på, det bare ruller og går uten en eneste fartsdump. Vakkert, lekent og smidig snor det seg gjennom sesongen og inn på holdeplassene først hele veien. Det lukter seier lang vei dette gutta.

  3. Første runde er ferdig, Pål hadde Drogba, og Carl Berner stars har allerede tapt terreng.. Sånn går det når Eivind prøver seg som trener 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.