Kubakken IBK – Bestum IBK

Noen timer før lørdagens kamp mot Bestum kom det beskjed om at de ikke kunne stille lag. Derfor ble det walk-over og spillefri denne helga. Needtuur! Coach hadde invitert til pre-match lunch – og invitasjonen sto ved lag selv om det ikke ble kamp. Og da kunne man jo ta seg en øl til maten også. Så for mesteparten av laget gikk lørdagen med til å spise hjemmelaget pasta bolognese og pimpe øl i sofaen foran diverse idrett på TV og internett. (Artig med han trønderen på femmila, ikke så artig med et Storhamarlag som ikke klarte å låne pucken i løpet av en hel periode.) Trivelig det, men det hadde jo vært enda morsommere med innebandykamp. Så derfor kontaktet vi Bestum, som var enige i at vi skal prøve å få til kampen ved en senere anledning. Og siden Kubakken og Bestum trener etter hverandre i Bjølsenhallen på torsdager er det ikke noe problem å finne hall-tid. Kretsen synes også det var en fin ide, så nå får Bestum en ny sjanse til å skrape sammen et lag. Kampen er satt opp på torsdag 22. mars kl 1830.

4 Comments on Kubakken IBK – Bestum IBK

  1. Nesten så det er en som fortjener et par ekstra poeng i protokollen nå synes jeg.

  2. Nydelig Kristiansen! Må innrømme at det var en real nedtur å få meldinga på lørdag formiddag… Men nå er jeg glad igjen!

  3. Hehe. Ikke så stor sak å ordne dette. Bestum ble bare glade da vi tok kontakt – de har også lyst til å spille kamp. Bra Rune er glad igjen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.