Kubakkens kampprogram – Oppdatert med S12/13

Hei folkens! Kampprogrammet er oppdatert for dere med smarttelefoner og såkalte digitale kalendere! Se instruks under. Hvis dere allerede abonnerer på kalender er kampene allerede på telefonen deres.. Naise!

 

Vi i Kubakken prøver å gjøre det så enkelt som mulig for deg og holde seg oppdatert på kampprogrammet. Bruk linken nederst for å få kampene inn i din favoritt-kalender. Her er et tenkt scenario, der Kubakkens kalender er en sikker vinner:

Kompis sier: Hei, 22 oktober er det kaffeslabberas hos meg. Kan du komme?

Du svarer: La meg sjekke kalenderen… hm, jeg skal visst spille kamp da. Klokka 13. Er det i orden at jeg kommer etter det? Rundt 15.

Kompis: Selvsagt, kom når det passer så skal du få en liten en i koppen også, om dere vinner!

Så, hvordan gjør jeg dette? Enkelt.

Du kan enten velge å abonnere på calenderfeed (som er det beste, da du vil få med deg endringer):

Med Outlook eller iCal velger du å abonnere på denne linken:
https://www.google.com/calendar/ical/kubakken%40gmail.com/public/basic.ics

Eller du kan klikke på linken over, lagre filen basic.ics og senere importere den filen inn i din kalender. Da vil du ikke få endringer som blir gjort i kalenderen før du laster ned en ny fil og importerer den.

På din telefon:
Litt usikker på hvordan det er med Android (regner med du bare kan klikke på linken over med nettleseren), men for iPhone, om du vil abonnere direkte uten å gå via Outlook eller iCal kan du maile deg selv linken over og klikke på den. Da vil du får spørsmål om du vil abonnere på den. Svar “ja” på det.

I tillegg kan du se kalenderen i høyremenyen her. Men vent, det er mer! Du kan også finne kalenderen i menyvalget “Kalender” i toppmenyen!

vanskelig? Spør i kommentarfeltet.

8 Comments on Kubakkens kampprogram – Oppdatert med S12/13

  1. Kuli! For de som bruker outlook og ikke velger å abonnere (pga mætt brannmurer og supersikre serverløsninger feks): Last ned fila, klikk “fil” – “importer og eksporter…” i outlook, velg “importer en iCalendar- eller vCalendar-fil”, finn fram til fila di og dobbeltklikk.

    Men da må man ta ansvar for å følge med litt på om det er endringer i kampprogrammet utover sesongen.

  2. Et tredje alternativ uavhengig om man har iPhone eller android er å ha en kalender på innsiden av kjøkkenskapdøra som man fører opp viktige datoer(som kamper)etterhvert som man får greie på de. Helt uten brannmur og funker som faen:)

  3. Hvordan får jeg den inn i google calender a? Kommer bare sånn outlook rør med den linken.

  4. hvis du går under kalender funksjonen i gmail så finner du en fane som heter Andre kalendere. Der er det en liten knapp. Trykk på den. da kommer det opp en liten meny og da velger du legg til via nettadresse.

  5. Kje!!??!!(arrester meg om jeg bruker ytrykket feil)-Kubakkenkrokkjeppkampkalenderkonsept.

  6. Frode: Du må jo bøye adjektivet riktig. Siden “konsept” er intetkjønn blir det “Kjett Kubakkenkrokkjeppkampkalenderkonsept”. Ellers kudos for villighet til å assimileres i laget. Kje speller! Som alltid med nye ord: Nå må du bruke det tre ganger i løpet av dagen, så sitter det! (“Kjett”, altså, ikke “assimilere”.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.