Nå begynner treninga – Opp i bringa boys!

Innebandyabstinsene har meldt seg hos flere går det rykter om og nå nærmer sesongen seg. Vi håper alle har benyttet sommeren bra, og holdt formen vedlike???

Uansett form eller ikke-form, nå nærmer sesongen seg. For de som ikke skal til Ljubljana er det knapt to måneder til, men de av oss som skal til Ljubljana for å forsvare Norges ære er sesongen plutselig kun en måned unna!

Vi har leid Jordalhallen de neste ukene før vår ordinære treningstid starter, første trening er allerede førstkommende Onsdag kl 21.

Trening i August:

Onsdag 4 August kl 21-2230

Tirsdag 10 August kl 21-2230

Tirsdag 17 August kl 21-2230

Vel møtt!

13 Comments on Nå begynner treninga – Opp i bringa boys!

 1. I tillegg jobbes det hardt i flere ender av klubben for å få til “en siste trening” før ljubbis mandag 23. eller tirsdag 24. uka etter. Hælle måne, nå starter det gutter!

 2. D.I.G.G! Gleder meg til å svinge kølla igjen. Håper nok folk stiller, slik at vi kan få i gang litt spill. Blir vel en lett start, tipper jeg, med fokus på ballkontakt og lek.

 3. Coach er vel ikke sinna allerede på første trening?? Har hørt rykter at han har slappet vel mye av i sommer, og kiloene har rent på…

 4. dette blir bra! Gleder meg til å kunne erstatte løping uten ball med noe fornuftig!
  Går desverre glipp av første trening, men kommer sterkt tilbake 10 august! Melder første tunnel på Wasa

 5. Bra jobba, klar for oppstart igjen. Du skylder vel for mye cognac til å komme med vittigheter Istre, ledig plass i hylla. PS! Har trua på Wasa i år.

 6. Tipper Wasa har vært beinhard på egentrening i sommer, og kommer som ei kule denne sesongen – helt fra første trening.

  Jeg melder avbud 10. aug, men ellers er jeg med.

 7. Han var jo som ei kule da han kom på trening etter sommern i fjor også. Æ Æ Æ Æ

 8. Prøv tunnel på keeper’n, han dukker opp på alt utenom 10. aug. Da er jeg nemlig på ferie for å fete meg opp igjen etter all denne maraton-treninga.

 9. Doffen; du har prøvd å slå tunnel på meg i 15 år og enda ikke klart det. Det skjer neppe i år heller. Rykken; Det er viktig å ha noe å strekke seg etter, men at du skal dra tunnel på meg vil aldri skje og det vet du like godt som meg. Glem det!

  Ser at enkelte her er beskymret for formen min. Skjønner ikke helt det der, men kan berolige dere med at jeg er i rute. Jogga 6 ganger siste 9 dager så det begynner å hjelpe på. Gleder meg til onsdag!!

 10. Jogging til kjøleskapet og/eller puben telles ikke, Wasa.

  Melder forøvrig meg selv som målkonge i år. Doffen har rett og slett mista det, og dere andre har sett stakkarslige ut lenge. n’Gjermund har kjøpt seg årntlige innebandysko og blir rett og slett utemmelig i år. Første div.-opprykk og proffkontrakt på meg i 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.