Ny sesong!

Da er vi endelig i gang med ny sesong! Gutta har tatt seg en velfortjent hvil i sommer, men nå er vi i gang med treninger igjen. Forventningene til hva sesongen vil bringe av sportslige og sosiale høydepunkter er skyhøye! Allerede til helga skal vi prøve oss i kamp, da vi møter OSI i første runde i cupen. Helga etter er Kubakken tilbake i andredivisjon. Coach sier at målsetningen er en sesong der Kubakken for første gang i historien ikke rykker.

Ellers kan det meldes om at ledelsen har vært ute og sondert de heiteste spillerne på overgangsmarkedet. Etter at Fjerdingby trakk laget fra eliteserien var det plutselig mange ledige godbiter å velge mellom. Kubakken plukket på det vi anser som øverste hylle: Det kan bekreftes at Kubakken forsterker stallen med Frode Sætren, en erfaren innebandyspiller fra Hønefoss. Han har blant annet flere sesonger bak seg i førstedivisjon vest, hvor han i sin tid vant en bronsemedalje med NHHI – sammen med Kubakkens egen Rune Pedersen. Han har dessuten vært både samboer, personlig trener og motivator for Kubakkens kaptein, da sistnevnte trengte ly for bergensk regn og i en periode fikk det for seg at det var på tide å få litt muskler på kroppen. Frode sier i en uttalelse at “nå har jeg snart vært innom halvparten av innebandyklubbene i Norge, og endelig føler jeg at jeg har funnet en klubb som forstår meg og vet å sette pris på mitt geni. #arrogantefolk”. Neida. Ifølge tidligere medspillere er Frode en skikkelig lagspiller som sikkert vil passe godt inn i maskineriet til Kubakken.

2 Comments on Ny sesong!

  1. Velkommen, bra med friskt blod. Kunne jo hende alle gode ting er tre fra oppland, men sikkert lurt å prøve noe nytt også:)

  2. Og ifølge innebandy.no er Frode spilleklar fra 15. sep – samme dag som vi spiller første kamp. Kje timing med forhandlinger og papirarbeid fra ledelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.