Oppdatert: Kubakken IBK – Fjerdingby IBK 2

Ifølge §29, punkt d, i innebandyforbundets kampreglement er det tillatt å flytte ned kun tre utespillere pluss keeper fra et lag i en høyere divisjon til en kamp i lavere divisjon uten at spillerne står over minst en kamp. Punkt f sier videre at dette gjelder i alle obligatoriske kamper, altså også i sesongens første kamp. Etter at forbundet har tatt en kikk på kampskjemaet fra lørdagens kamp mellom Kubakken og Fjerdingby 2 viser det seg at Fjerdingby ikke har overholdt denne regelen. Dermed er Kubakken tilkjent seieren, med sifrene 5-0. Sportslig leder i Fjerdingby IBK lover på tro og ære at saken beror på en misforståelse rundt reglementet.

10 Comments on Oppdatert: Kubakken IBK – Fjerdingby IBK 2

  1. Godt å se at kretsen tok resolutt tak. 2.division er ikke en treningsserie for eliteseriespillere.

  2. Skulle bare mangle, gøy med tabelltopp da men skulle ha spilt en skikkelig kamp også.

  3. Peddal P og jeg var og kikket på Fjerdingby 1’s første kamp i eliten i dag. Samtlige spillere som spilte mot oss var med. (Thanh Bui satt riktignok på benken hele kampen.) Juksemakerne vant 6-3, etter å ha senket seg til Grei/ Målløs’ nivå etter første periode.

  4. 5-0 er greit å ta med seg. Lars overlevde du kjøreturen til Rygge, eller kan du se frem til et par uker nede hos meg…….?

  5. Sitat fra artikkelen: “Sportslig leder i Fjerdingby IBK lover på tro og ære at saken beror på en misforståelse rundt reglementet.”

    En drøy uke senere:
    5. div avd c: Sandvika-Fjerdingby 3 6-9. Kampen senere omgjort til 5-0 til Sandvika. Årsak: “Misforståelse” rundt reglementet?

  6. Hahaha! Det var vel andrelaget det da, som måtte få lov til å spille kamp de også. Litt tungnemme borte i Fjerdingby, ser det ut til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.