Oppdatert: Ljubljana 2010 (26-29 august)

Ja kanskje litt tidlig å begynne å planlegge neste sommer, tenker dere? Åå nei da her i Kubakken er det aldri for tidlig å planlegge sommerens høydare! OPPDATERT: DATO BLIR 27-29 AUGUST

Gutta i form
Gutta i form

Kubakken har gjort det til en tradisjon (etter to år blir det automatisk tradisjon) å starte sesongforbredelsene i litt sydeligere strøk, nærmere bestemt denne flotte øst-europeiske byen Ljubljana!

Neste års tur skal bli minst like gøy og vi vil gjerne lodde stemningen allerede nå!

2009 turen var en fantastisk artig opplevelse både på innebandybanen og ikke minst utenfor hvor Kubakken gutta henta hjem gullmedaljen etter hva vi trodde skulle bli en hard kamp fra et finsk lag. Det gikk rykter om at det finske laget hadde drukket flyet til Ljubljana tomt for alkohol så vi var forberedt på hard match! Gutta stilte opp og som dette lille lagbildet seint lørdag beviste, joa vi var i drekkeform!

Samling rundt "midt på natta" ved Orto bar
Samling rundt "midt på natta" ved Orto bar

Kombinasjonen innebandy, (varm) sommer, bra priser, vannhull på verdt gatehjørne = KONGETUR

I 2009 var vi kun 7 stykker og det var vi, selvom vi hadde det fantastisk gøy, var noen for få når det gjelder selve innebandyen. Vi var alle enige om at hadde vi vært to rekker hadde vi glatt vunnet hele greia! På den siste dagen var jeg, Lars, litt cocky og sa jeg skaffer minst 11 mann til neste års turnering. Det har jeg tenkt til å klare, og første punkt er å pirre interessen tidlig. Dette høres jo helt konge ut eller hva gutter?

Litt praktisk info:

Tid: Siste helgen i august, 27-29 august.

Ca budsjett:  3000 kr for fly og hotell(torsdag-mandag/søndag) + lommepenger.

Se mer info: WWW.FLOORBALLSLOOPEN.COM

Generelt priser: Billig og god mat. En halvliter ca 20 spenn på bra utesteder. Det er også en festival gående samtidig som tureringen, og der kan du godt være cocky og “spandere en runde på hele gjengen”. Det koster deg 70 spenn for 7 halvlitere.

I fjor fløy mange av oss via Praha, men jeg håper at vi neste år kan ta en kjappere (og billigere) rute.  Spesielt er det ønske om å dra hjem søndag kveld.

Jeg vil være litt ambisiøs og setter 1.april 2010 som endelig påmeldingsfrist. Jeg kommer tilbake med nærmere info så fort vi vet datoer og flytider. Inntil da vil jeg at alle sammen som synes dette høres ut som et kult opplegg eller har spørsmål rundt turen om å gi seg til kjenne i tråden under. Altså ikke tenk på at dere må binde dere med engang, men dette er rett og slett for å sjekke stemninga. Vet at mange av oss som var der i 2009 allerede er klare så her er det bare for resten av kuene å slenge seg på. Kjør debatt!

/

Lars,

Reiseleder, Ljubljana 2010

23 Comments on Oppdatert: Ljubljana 2010 (26-29 august)

 1. Jeg melder meg på. Vil ikke gå glipp av dette. Vi har noe å revansjere etter fjorårets noe uheldige innsats… Kubakken må ta tilbake tittelen som turneringslag!!

  Hvem er hare neste år?

 2. Herlig.. Allerede oppe i 5. Vet det er flere der ute som har lyst, ta gjerne spørsmålene eller utfordringene dere måtte ha i fellesskap så løser vi de! /Reiseleder

 3. Når jeg sier venstre mener jeg selvfølgelig høyre. Akkurat som på innebandybanen.

 4. Sneket med seg en litt sliten keeper i bakgrunnen der også ser jeg. Må være dagen etter banketten dette her 😉

 5. Har jo vist seg å slå anderledes ut for kubakken, det gjør det best med en istre 😉

 6. Da er billetter bestilt og jeg akommer Ljubljana onsdag 25.august, så nå er det bare å løpe og kjøpe gutter. Foreløpig er vi 7 påmeldte: Jostein, Pål, Knut, Rune, Kristoffer, Espen og jeg, men vi vil mer enn gjerne ha med 2-3-4 til.

 7. Si fra om det trengs noe kontaktinfo, jeg sitter med mætt greier fra i fjoooool

 8. Ser forøvrig at Kings Praha kommer tilbake i år. Vi var de eneste som ikke tapte mot dem… I år skal pokalen og ølkaggene hjem!

 9. Svar fra’n Janez:

  Thank you ! I’m very glad . We are in contact with Norway ambassy and we will try prepare some event together. See you !

  Best regards,

  Janez Jugovic

 10. Da har Knut, Rune og Larsern bestilt flybilletter til Ljublis! Vi satser på finale, og drar hjem mandag morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.