Oppladning

Det er ting som tyder på at ikke alle har ligget i hardtrening i løpet av sommeren. Derfor er det på tide å starte så smått å røre på beina igjen. Vi starter allerede på søndag kl 1400, med en lett joggetur. Ola er i gang med opptrening etter operasjon i kneet, og også toppscoreren har sagt at han stiller. Andre som vil være med kan ta kontakt med kapteinen. Alle som tar seg en løpetur framover kan melde fra i kommentarfeltet, så kan de som er interessert henge seg på!

27 Comments on Oppladning

 1. Kan melde om greit oppmøte: en nyopperert, en back, en senter, en kaptein, en ving og en toppscorer. Totalt tre stk. Foreslår at vi prøver oss på en slags triatlon tirsdag: sykling/biling opp til Nydalen kl 20, løping i ca 45 min og så bading i elva til slutt. Jeg er klar. Flere?

 2. Hva med om vi møtes ved Bølgen og Moi, jobber ned til bakken på Bjølsen og kjører noen drag, og så jogger vi opp igjen og bader. Så på TV at Molde spillerene tar kalde bad etter kamper, skal visstnok være bra for musklene.

 3. Har nå sendt mail til Sagene og spurt når hallen åpner, og om det er mulig å få leid en time eller to.

 4. Når skal vi ta neste økt? Kan melde om at nå har også keepern meldt sin interesse.

 5. Hva med fredag, dvs i morgen? Først en løpetur, og så noen velfortjente bayers.

 6. Var i et rekelag i går, og da gikk det rykter om en Thomas Wasa som visstnok skal være i særdeles god form. Gleder meg nesten til å se gutten nå faktisk…

 7. Jeg var ute å drakk med gutten i går, og han var i strålende form da i alle fall!

 8. I morgen, tirsdag, blir det intervalløkt på Bjølsen. Litt vondt første gangen, men veldig effektivt og fort gjort. Ola, Lars og Espen stiller – minst!

 9. Det løpes kl 1800. Møt ferdig oppvarmet under Bentsebrua (dvs jogg hjemmefra). (Da rekker vi Young Dreams på Blå og/ eller Now We’ve Got Members på Internasjonalen etter løping, Gjermund!)

 10. Ok, hvis folk stemmer for senere løping bøyer jeg meg for flertallet (el løper alene…).

 11. Jeg er mest hypp på kl 18 også, men er med senere hvis det er det som kreves for å få med flest mulig

 12. Jeg kan trolig ikke før ca åtte, Stine skal på personalmøte fra kl 17.00-19.00, så jeg kan heller stille neste uke (eller senere denne uka om det blir noe mer løping).

 13. Gjermund skal på Young Dreams kl 2010. Så det blir løping kl 1800 – ferdig oppvarmet under Bentsebrua.

 14. Løp opp og ned langs Akerselva med Espen i går natt. Hadde såpass god fart av vi passerte opptil flere som trolig hadde gode anlegg for løping. Ble veldig tørst, og er sliten og støl i dag, så var nok en god work out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.