Rock og julebord

Det nærmer seg match og høstens villeste sjøslag. Vi blir 19 stk på julebordet som er bestilt til kl 20.00, ikke 19.30 som tidligere annonsert. På østkanten starter kvelden med deilig, knallhard rock og øl, vestkantgutta skal visstnok ta det litt rolig med boybandsingstar og en bacardi breeze på deling. Vi møtes uansett på scenen!

 

NB! Grunnet avløpsproblemer på St.Hanshaugen er vestkantboybandets øvingslokaler blitt flyttet til den siamesiske musikkmogultvillingen KristoffeRune.

19 Comments on Rock og julebord

 1. Apropos match. Det er Nålenga-Storhamar på jordal i morgen 18:30. Je å’n Wasa tar turen i alle fall…

 2. Tror de rydder unna skåla med smågodt før du kommer, Ola, så det skal nok gå bra. Bare pass på hvor du setter deg, de Bacardi breeze-flaskene er heller spisse. Ellers har dere lov til å trekke dere allerede nå, Westenders, er jo pinlig å bli pissa på; walk over gir et hederlig resultat for boybandgutta i Westlife.

 3. Mooooaaaaaahaaahaa!! Østen kan ikke rock n roll, men er noen jævler på tandordi trall og muslim disko – Det vet alle!

 4. Kaksebakken stiller med skapet fullt av brennevin…., så får østkantslummen bare slenge med leppa. Beste vest får gratis fyll, mens østkanten må på sosialen!

 5. Vet ikke helt om bacardi breeze går som brennevin, men standarden er vel litt annerledes der borte. Her i øst lever vi på whiskey og hardrock!

 6. Den puddelrocken dere hører på østkanten kan dere ha for dere sjøl. På vesten er det kun skikkelig saker. Kos dere med Famous grouse’n deres. Alt under 15 år whiskey kommer ikke gjennom kaksebakken-kontrollen.

 7. Typisk vestkant å skryte av alt de har, men dere mangler to ting – hjerte og ferdigheter!

 8. Personlig trodde jeg det var hjerne og centimeter, men hjerte og ferdigheter er vel riktig det også. Jeg gjentar forøvrig tilbudet om å trekke seg nå, og slik unngå pinligheter – vi kommer ikke til å se ned på dere av den grunn.

 9. Nå er det jo sånn, at Coach flytta ikke til vesten av fri vilje, du ble rett og slett deportert over elva. Vi i vesten kan ikke være bekjent med slike kjeltringer vøtt!

 10. Endelig ute av fengselet, trodde aldri jeg skulle få oppleve friheten og den friske lufta som er på riktig side.

 11. Denne ordkampen lukter det faktisk litt orginalitet av. Skal dørvakta på Mono “endelig” slippe å oppleve alle ku-gutta i felleskos på dænsfloorn?

 12. Selv om kaksebakken er selvskreven vorspielvinner så håper jeg inderlig at også den andre siden kan bidra i kampen om å snu på krona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.