Sesongavslutning. Ny dato!!

Festkomiteen på studietur til whiskyland
Festkomiteen på studietur til Thaiwhiskeyland

Det nærmer seg en spennende sesongavslutning. Vi skal avslutte sesongen med tre strake og deretter stelle i stand tidenes opprykksfest. Festkomiteen har foreløpig satt av fredag 16.april til denne festen. Finnes det invendinger mot denne dagen setter vi pris på at det kommer fram nå.
PS. Kubakkens festkomite setter usedvanlig stor pris på alle de generøse festkassebidragene. Fortsett sånn.

23 Comments on Sesongavslutning. Ny dato!!

 1. Festdatoen vil bli endret. Helgen 10. og 11. april er satt av til kvalifisering for 2.divsjon og finalespill for 3.divisjonsvinnere, så da er kanskje ikke en avslutninsfest på sin plass. Så her jobbes det nå med å finne en ny dato.

 2. Sånn, da var datoen endret. Ny fest blir som sagt 16.april. Håper det passer for hele laget, dette er årets viktigste fest!!

 3. Da kan ikke jeg. Skal i utdrikningslag. Mao den årlige tradisjonen med fest hos meg går ut. I tillegg har jeg tenkt å lage en konge video og vise på festen. finn en ny dato a..

 4. Genialt. Har snakket med Party-kongen, og han har gitt oss “go” fredag 23. april.

 5. 23.april er Festdag. Hold av kvelden og natta, så kommer det plutselig invitasjoner. Er det forresten noen ideer til nye og morsomme priskategorier? Som vanlig skal det kåres årets ku, årets kreutzfeld. Kanskje vi skal ta med årets kritiker…

 6. Søkte på Ku i clue for å finne noen nye kategorier, og jeg kan nå slå fast at det er fryktelig mange ord som begynner med Ku. Deriblant KUjon

 7. Årets sinnatag må jo være med. Årets kujon hadde vært noe. Kanskje noe rundt årets rundens profil(stemme hvem som var best av de beste prestasjonene

 8. Årets sinnatagg er jo obligatorisk, årets Kujon kan jo en litt skummel kategori, kan fort medføre interne stridigheter i laget vettu. I så måte er det jo bra at festen kommer etter at sesongen er avsluttet.

 9. Ikke for å drepe glede gutta, men blir ikke like trøkk på den festen deres med 2. plass.
  Men dere er hjertelig velkommen til våres fest og som tilskuerer på kvalikk matchene..
  Sees neste helg i haugenstua, hvor det bare er å be familie og venner fyre opp grillen . For hjem til Hamar kommer dere som hakkebøff. 🙂 UPS..!

  -HSIL-

 10. Skal ikke snakke for de andre på laget, men selv ville jeg heller bytta bort høyrearmen enn å være på fest på Høybråten/Stovner. -Det jeg derimot kan si på vegne av hele Kubakken IBK er at vi har planer om å spille mesterserie, så kan dere få ha kvallikken for dere selv.

  Lykke til.

 11. SÅ sa Gunde Svan også… Men jaggu vant Nortug både lag sprint og 5 mila…
  Vi tar sjansen og går hardt ut… Kan ikke skjønne hvem som kan slå oss nå..! Da må dere leie inn Runar Snellingen i så tilfelle.. 🙂
  Og Til Jostein: det er bare å bytte bort høyrearmen uansett, det er jo faen ikke “brukanes” til en drit alikevel.. 🙂

 12. For en gjeng….

  Jon meldte det her på msn nå:
  “ja rykker dere opp skal jeg kjøpe is til alle”

  Så da regner jeg med at alle gir alt

 13. Dere er lite heldige da. Is på alle man…o!!!! sykt kult ass! Gleder meg enda mer til sesongavslutning nå.

 14. Hehe herlig. Sett champangen i kylen gutter, har en følelse at vi trenger noen flasker fredag 19 mars

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.