Sesongen 2009/2010 Enda en ny versjon

Nå er sommeren over, noe som betyr at sesongen snart skytes igang. Noen har vært utenlands og prøvd seg mot det beste fra østeuropa, noen har trent litt, mens undertegnede enda ikke har satt sine knær på en innebandybane. Men jeg går utfra at alle er klare for en ny sesong og klare for å følge Eivinds tanker/ideer/taktikk (les artikkelen).


Her følger litt info.

Kontingent:
Litt mer enn i fjor (da vi forøvrig gikk i null): 1700kr for de arbeidene og 1275kr for studentene. Dette kan kanskje bli mye penger på en gang for noen, så disse noen KAN dele opp betalingen i to: halvparten 15.september og resten 15.oktober. Setter pris på om de som har råd betaler inn hele beløpet 15. september, da det pleier å komme en ganske stor regning i de tider. Dersom noen får problemer med å betale til de gitte datoene så si ifra, så slipper vi at jeg får grå hår og blir irritert. Grunnen til at vi må ta mer enn i fjor er at det blir høyere serieavgift og dyrere dommere jo lenger opp man kommer i systemet.

Pengene går til følgende:
Serieavgift 9800kr
Manglende dommere 8000kr
Årsmøteavgift 500kr
Dommerpenger i 9 kamper 7200kr
Totalt 25500kr

Såvidt jeg har skjønt det så er vi i år 16 spillere, hvorav en er student. Med litt enkel matte finner man nå ut at vi vil få inn 26750kr fra kontingentene, og at vi da har 1250kr i slingringsmonn/festpenger. 

Kontonummer: 1822 28 77 810

Lisens:
Innebandyforbundet har i år gjort noe lurt og byttet til en leverandør som vil glede mange hjerter: AIG. Beløpet er på 600kr og går vel ratt rett i lønningsposen til Owen. Må betales inn før første seriekamp.
Kidnummer og kontonummer er tilsendt alle på mail.

Trening:
Mandag kl 19:45 på Jordal. 

Kamper:
Terminlisten er lagt ut og i år har vi fått Bjølsen som hjemmebane.

Trener:
Eivind, som skal få melding om fravær til treninger og kamper i (om mulig) god tid.

Kick-off:
26.september


Mvh
Ola

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.