Silly season 2011

Sesongen er over, men heldigvis er det snart ny sesong! Forberedelsene er allerede i gang:

Alle gutta driver beinhard barmarkstrening. Fjorårets køllemodeller kjøpes på billigsalg. Unger, kjærester og andre ikke-innebandyrelaterte vennskap pleies mens det er anledning. Dessuten har kretsen trukket avdelingene til tredjedivisjon og tildelt treningstider.

Coach viser eksempel på barmarkstrening sommerstid
Coach viser eksempel på barmarkstrening sommerstid

Med mindre det kommer endringer trener Kubakken neste sesong hjemme i fortet på Bjølsen! Ja, på selveste match-banen! Og tidspunktet må vel kunne sies å være litt mer heldig enn i fjor: Torsdag kl 1800-1900.  Vi antar at treningene starter opp en gang i siste halvdel av august.

Bjølsen er fortsatt Kubakkens hjemmebane for kamper, og lagene vi får på besøk i serien er som følger:

Korsvoll 2

Holmlia 2

Lillestrøm 2

Bestum

Drøbak Frogn IL

Tunet 3

Sveiva 3

I en kort kommentar til trekningen sier coach: “I første omgang går vi for å holde plassen i tredjedivisjon. Vi setter opp noen delmål, og så får vi se hva som dukker opp av spillere når sesongen begynner. Opprykk frister, men for å klare det er vi avhengig av gode treninger med godt oppmøte – og friske og skadefrie spillere.” Litt tilbakeholden og/ eller hemmelighetsfull i tonen der. Kanskje har coach og sportslig ledelse noen følere ute i spillermarkedet? Uansett er det bare å begynne å glede seg – og holde formen ved like, så coach ikke blir så skuffa når vi sees i Bjølsenhallen i august!

7 Comments on Silly season 2011

  1. Fantastiske nyheter! Ikke en gang Lars kan vel være misfornøyd med det her?! 😉

  2. Lars er fornøyd! Ikke noe klisterdekke på Jordal, ikke noe parkett på helsfyr, og ikke en 30 minutters tur til Romania, beklager mente Romsås. Hvis Bjølsenhallen skjønner at de må vaske hallen oftere enn de gjør nå, da snakker vi 100% perfekt.

  3. Ååå… Det var et lite forbehold der før du er fornøyd, Lars… Men detta blir bra, vettu. Er veldig spent på hva man klarer å huke tak i på spillermarkedet, altså. Noen stjerner som er ledige? Noen gamle kjente som er på vei til Oslo? Noen som har fått mirakelbehandling av Snåsamannen og er klar for comeback?

  4. Jeg gleder meg, men håper det ikke er for mye daukjøtt når vi starter opp igjen. Har trua på Wasa!!

  5. Fy fader, nå ble jeg glad assa! Perfekt treningstid! Da blir dere ikke kvitt meg denne sesongen heller og vil med mine ferdigheter bidra til at vi bli værende i 3.divisjon 🙂

  6. Sjelden hatt så trua på noen som jeg har på Trond i sesongen 2011/2012. Når Trond først har fått kjenne smaken på 2.divisjon, så vil han oppattatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.