Silly season

Siden Kubakken IBK ble stabla på beina igjen i 2007 har klubben vært lite aktiv på overgangsmarkedet. Endringer i spillergruppa har kun bestått av at spillere har lagt kølla på hylla på grunn av leie skader. Men nå har trener og sportslig leder vært ute og finkjemmet markedet etter forsterkninger.

Det er med stolthet og stor tilfredsstillelse vi kan melde at ingen ringere enn Thomas Wasa har lovet høyt og hellig at han skal spille for Kubakken IBK sesongen 2009/ 2010!

Wasa er en spiller med en lang merittliste på innebandybanen, med spill for Kubakken IBK (første generasjon) og Ajer IBK, i både inn- og utland. Dette blir litt som comebacket til Myggen, egentlig: Wasa har en slepen teknikk og et godt overblikk. De siste årene har det blitt flere besøk på pub enn på innebandybanen. Og så har han stiftet familie. Nå har han ryddet plass i kalenderen til å satse på innebandyen igjen, og det er vi veldig glade for. Noen gjesteopptredener i romjulsturneringer de siste årene, med en haug scoringer og flere tekniske C-momenter, lover i hvert fall meget bra. Med god oppfølging fra trenerapparatet kan forhåpentligvis Wasa komme i god form og nå opp mot gamle høyder igjen. Vi satser på at han er tilbake for å bli!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.