Siste innspurt!

Pål viser eksempel på bløing for drakta
Pål viser eksempel på bløing for drakta

På lørdag er det klart for sesongens siste seriekamp. Ski IBK kommer på besøk i Bjølsenhallen, og før kampen er forutsetningene greie: Vinn eller forsvinn! Ski har ingen mulighet til å unngå nedrykk, men er sugne på revansj, etter at Eivind reddet ett poeng til Kubakken i bortekampen med et sent mål. Kubakken ligger på plassen foran Ski på tabellen, det vil si på den andre nedrykksplassen. Men med et knepent ettmålstap mot Sveiva på tirsdag kveld er HSIL på samme poengsum som Kubakken, med 11 poeng. Ett poeng foran der ligger Drammen. På søndag møtes Drammen og HSIL. Det vil si at ett av disse lagene ender med maksimalt 12 poeng. Og slår Kubakken Ski ender vi på 13. Kubakken har altså alt i sine egne hender før siste kamp. Men ikke noe annet enn seier er godt nok! Vinner vi spiller vi i andredivisjon neste sesong. Ellers bærer det ned til tredje. Derfor bør både spillere, lagledere og publikum kjenne sin besøkelsestid: På lørdag skal det bløs for drakta! Velkommen til en thriller av en sesongavslutning i Bjølsenhallen på lørdag klokka 1500!

4 Comments on Siste innspurt!

  1. Det er lagleder’n sin, Ola. Vi vet jo alle hvordan det gikk da Grodås sto og ropte det på sidelinja en hel sesong… Jeg sier som Jimmer’n: Opp i ringa!

  2. Takk for i år . Var 2 artige og spennende kamper mot dere, men nå må dere ned der dere hører hjemme. 3 div… hihi. HILS NED 🙂

    -HSIL FOR FAAN-

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.