Snart er det over

Det nærmer seg slutten på en fantastisk sesong. Til helga møter Kubakken Sagene 3 og Nannestad til kamp om førsteplassen i tredjedivisjon. Målet er å avslutte med stil, spille to fine kamper og hente hjem gullet.

En litt haltende generalprøve i treningskamp mot Paradisbukta (som på sin side skal spille kvalik for opprykk til tredjedivisjon i helga) på tirsdag endte med tap i sudden death, men hjalp forhåpentligvis med å få ut grumset etter en velfortjent slapp påskeferie. Faren er at Doffen, som valgte å dra til Sverige i stedet for å spille treningskamp, fortsatt er stappfull av grums.

Kampene går i Bjølsenhallen, henholdsvis kl 1630 og 1700 på lørdag og søndag. Oppmøte 45 min før kamp, som vanlig. For de som vil er det mulig å se HogS spille kvalik for opprykk mot Nedre Furuset før vår kamp på søndag (de spilte 4-4 i første kvalik-kamp mot Bestum på onsdag). Og de skikkelig ivrige kan se Paradisbukta møte Stabekk på lørdag kl 1330.

Det ville vært herlig å avslutte denne utrolige Kubakken-sesongen med to gode kamper – og seier mot selveste Nannestad i siste kamp! Med den innsatsen og det spillet laget har vist siden første dropp mot OBV i september i fjor er det absolutt mulig. Men for å få til det må vi opp i ringa, alle som en! Vi sees til kamp!

8 Comments on Snart er det over

  1. Gleder meg til helga. Siste innebandy helg på lenge. Litt kjipt å tenke på, men jeg kan love at minnene blir vel bevart i en forhåpentligvis artig kuvalkade film. Da er det bare å gi jernet til helga og ta ut det siste lille som er igjen. Score mål og rekkje opp hånda er bære’n vårønna!

  2. Dæven døtte. Sagene er i siget. Gjelder å være våkne fra første dropp på lørdag og helt til siste sekund på søndag, ser det ut som. Detta blir gøy!

  3. Tabellen for divisjonsmesterskapet ligger forøvrig under “Kampene”. Jeg gleder meg til årets siste innebandyhelg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.