Sommerens plagg er ankommet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets heiteste t-skjorte er endelig på plass! Overfør 100 kr asap til Kubakken kontoen, hent en t-skjorte hos Lars og bær den med stolthet i hele sommer!

Oppfordrer herved alle Kubakkenspillere til å ta sommerens bilde med denne t-skjorten. På toppen av Empire State Building, på franske slott, langs de hvite strendene i Middelhavet, i den norske skjærgården eller hvor enn dere måte befinne dere i sommer! Ta et bilde og legg det ut på Kubakken.com!

Kubakken belønner sommerens bilde med en liten premie på årets første trening!

God sommer!

11 Comments on Sommerens plagg er ankommet!

  1. Ola send meg kontonummeret på nytt a. Har selvfølgelig slettet den meldinga du sendte meg. Også skal jeg gi eivind kamp om seieren.

  2. Lars, ass. Ser ut som bilder rett ut av Ellos-katalogen, detta. Hottere enn undertøysseksjonen!

  3. Hei. Den var fin, Lars! Kan jeg også bestille en? I størrelse small, hvis du har noen til overs. Hilsen Gerd.

  4. Så hyggelig å høre Gerd, at du er interessert i Kubakken t-skjortene. Vi har i første omgang kun produsert opp til spillerne(vi har kun en ekstra XL tilbake), men vi har snakket om å lage en ny runde bestillinger til familie og venner. Vi tar en runde til høsten og hører om det er flere som vil ha.

    Hør hør Kubakkengutta! Dette er den perfekte gaven til familien. Få inn bestillinger så lager vi en ny batch til høsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.