Stemningen bygges opp før lørdagens kamp!

På lørdag er det toppoppgjør i tredjedivisjon avdeling C: Kubakken IBK og Høybråten og Stovner Idrettslag Innebandy står begge med fire seire av fire mulige før helgas oppgjør i Bjølsenhallen.

den flotte hjemmesiden til HogSILI hagler det med gullkorn og positivitet, og stemningen før lørdagens kamp er i ferd med å bygge seg opp. At Kubakken for HogSILI er et ubeskrevet blad må vi vel kunne unnskylde dem, da vi strengt tatt er det for de fleste. Dermed er det heller ikke så rart at de undrer seg litt over hva slags spillere og drakter vi har. Vårt hemmelige våpen kan vi imidlertid avsløre her og nå: Det er entusiasme og lagfølelse! I motsetning til et lag som omfatter minst et par bydeler i Norges tettest befolkede område, og i tillegg importerer hele angrepsrekker fra andre fylker, er Kubakken IBK stolte av sin lokale tilknytning. For de som ikke er oppvokst innen en radius på 500 meter fra Kubakken, Hamars innebandymessige episenter, er eneste vei inn på laget å gifte seg med noen som er oppvokst der.

Kubakken ønsker HogSILI hjertelig velkommen til Bjølsenhallen på lørdag.  Eller på det som ut fra hjemmesiden å dømme er dialekten på Høybråten og/ eller Stovner: Hjert ellig vell kom  men til topp opp    gjør i Bjø   lsen hall en!

5 Comments on Stemningen bygges opp før lørdagens kamp!

  1. Høybråten og Stovner spilte treningsmatch(7-7) mot Nedre Furuset her forleden, så jeg tok en telefon til en kompis som spiller på N.F for å få litt info om hva som venter. Han hadde mest positivt å si om de. Løpsterke, bra på kontra, bra keeper og selvsagt en Zorrospeller. Oppspillene deres går som regel inn i midten før de styres ut på sidene. N.F som er ubeseira i en annen 3 div avd. var heldige som klarte U og de tapte bare 6-4 mot Sveiva i Oslo Cup i går.
    Tror vi skal være forsiktige med å undervurdere de, særlig med tanke på julebordsesongen starter fredag..

  2. Ikke snakk om å undervurdere lag som er ubeseira, ass. Opp i ringa, gutter! Og du, Wasa, har å enten være edru før kampstart, eller såpass full at du ikke begynner å bli edru og klein før uti tredje periode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.