Tunet IBK 3 – Kubakken IBK

Etter en overbevisende seier forrige helg, var det nå duket for en jevnere motstander i form av Tunet3. Ett lag vi ikke hadde noe forhåndskunnskap om. Erfaringsmessig er det jo veldig varierende kvalitet 2. og 3. lag. Utgangspunktet for matchen var også noe tvilsomt siden matchstart var kl 9 på morgenen….
Dette viste seg å være i fordel av 2. rekka. De var i kjempeslag i 1. halvdel av matchen. Herjet til tider fremover på banen og Kristiansen scoret ett av sine fineste mål i Kubakken karrieren. At det begynte å gå litt tråere utover kampen skyldes kanskje manglene kondisjon eller var det alkoholen som begynte å fordufte fra fredagens fest?

Første omgang var en jevn affære. Mange sjanser for begge lag. Men det var Tunet som skulle få første scoring rett før pause. Etter en prat i garderoben svarte Rune sporenstreks på peptalken. Han fikk en ball fra Kristoffer i en fin kontring, så åpningen og la den trygt i nota. Espen fulgte opp med nevnte scoring, før Tunet utlignet. Rett etterpå tar Rune ansvar igjen. Tar med seg ballen fra egen banehalvdel. Fører ballen over hele banen før han legger den sikkert i nettaket.
På slutten av perioden skulle Tune både utligne og gå opp i ledelsen før Lars banket inn ett lavt slagskudd.

 Resten av kampen skulle vise seg å bli en kamp mellom Rune og Tunet…

Han er involvert i alt Kubakken foretar seg. Vi får etter hvert en tre måls ledelse i 3. periode, før Tunet reduserer. Dette gir Tunet blod på tann og de setter inn ett kraftig press. De skaper en del sjanser, men Jostein har stengt buret nå. Blir i en periode pepret med skudd. Tilslutt må Coach ta en timeout for å roe rekkene og gjøre oss oppmerksom på arbeidsoppgavene våre. Dette hjeper og i det Tunet skal sette inn siste støt, dukker Peddal opp igjen…
Får en pasning fra Kristoffer og legger den sikkert i nota. Dette gjør at Kubakken får litt lavere skuldre, samt at dette også tar litt av gutsen til tunet gutta. Vi safer inn en sikker 3 mål seier.

Fortjent seier til Kubakken. Vi spiller en bra match defensivt der vi skjerper oss i de avgjørende fasene i kampen. Matchen stod og vippet på 4-4. I god ”Kubakken 3.divisjons ånd” avgjorde vi matchen med kliniske avslutninger og knallhard jobbing bakover. Samtidig tok Jostein de ballene som kom.

Nå er det bare å se frem til neste trening og neste kamp som er på lørdag mot Holmlia2.

 Match stat:
1-0
1-1 Rune – Kristoffer
1-2 Espen – Knut
2-2
2-3 Rune – Eivind
3-3
4-3
4-4 Lars – Eivind
4-5 Rune – Eivind
4-6 Kristoffer – Rune
4-7 Rune
5-7
5-8 Rune – Kristoffer

 

 

2 Comments on Tunet IBK 3 – Kubakken IBK

  1. Bra jobba boys! Noen år siden sist jeg mista en kamp men helt tilfeldig at det var en kl 09 kamp faktisk.

    Savna rekkene her, var vi bra med folk?

  2. Ola gikk ut med skade midt i andre periode, men før det var vi:
    Rune – Kristoffer – Eivind – Ola – Gjermund
    Knut – Petter – Espen – Lars – Andreas

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.