Utvidet styremøte 06.nov.2007

Tilstede: Ola
Lars
Eivind
Trond
Tom
Ole
Kristoffer

Hvor: Nye Kubakken, nærmere bestemt St.Hanshaugen.


Det ble i går holdt et utvidet \\\”styremøte\\\” for å diskutere Kubakkens målsetning for sesongen 2007/08. I tillegg var det en løs diskusjon om treninger, rekke kombinasjoner og økte utgifter.

Alle de involverte var enige i at Kubakkens målsetning skal være et opprykk til 4.divisjon, det er de to øverste plassene det siste via kvalifisering.

Trenerteamet med Ole i spissen ønsker at samtlige blir flinkere til å gi beskjed hvis man ikke kan møte på torsdagstreninger. Hvis vi har et stort frafall kan man hente inn gjestespillere som gjør at vi kan fylle opp rekkene og trene med større intensitet på treningene.

\\\”Styret\\\” ble enige om å spille med en rutinert og en urutinert rekke under kamper, dette for å heve nivået til begge rekkene på sikt, mane til bedre innsats og en ekstra skjerping hos alle.

Innebandy er en billig sport, men vi er dessverre ikke fritatt for regninger, dette har resultert i at alle må betale 300 kr ekstra, pengene skal dekke dommere, klubbmerke, isposer, teip og lignende.

PS. Etter kampen på lørdag er det obligatorisk lørdagspils, dette for heve det til nå fraværende samholdet i gjengen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.