Vi er i gang!

Svette og slitne kuer etter en god førsteøkt

Etter en lang og slapp sommer var det utrolig deilig å komme “hjem” til nytt dekke i Bjølsenhallen.
Ny kølle hadde undertegnede fått flydd inn fra STO, og det tok ikke mange skuddene før den viste seg å være et varp. Med en liten justering så kan det fort bli kamp om poengtronen i år Æ!
Uten våre to !kremt! stjerner må jeg si at det var to gamle backer som satte standarden foran, utrolig hva Lars og Ola har gjort på backen i alle disse år. Klikk-klakk og solide avslutninger gjorde at Jostein og han andre keepern måtte plukke mange baller ut av nettet.
Uansett så har alle mye å gå på, nå gjelder det bare å få tilbake “kjenslan”, passninger, skudd, timing etc ligger som forventet et stykke unna, men med mye folk og gode treninger frem til seriestart så blir det bare å glede seg.
Det er en god følelse for en trener å se at det vil bli kamp om plassene så tidlig i sesongen.

PS Gratulerer med gårsdagen Stig! Ryktene sier du er klar til neste år, herlig! Hils Martin, mulig vi får se far og sønn på samme lag… husk to hender på kølla Martin.

20 Comments on Vi er i gang!

 1. Gordon Strachan, John Arne Riise, and all the readheads out there. Doffen can you hear me? Doffen jeg har et budskap til deg midt under ferien din. Vi har slått førsterekka ut av kubakken. Doffen, som de sier på ditt språk i rødhårmiljøene rundt Madison Square Garden i New York: Your boys took a hell of a beating! Your boys took a hell of a beating!”

 2. Opp i ringa Doffen, akkurat nå er du 7.valget! Kan ikke forvente å leve på gamle meritter under min ledelse. Jeg har sultne unggutter klare til å vippe deg av tronen, anbefaler et par egentreningsøkter mens du er borte.

 3. kan melde at foerste joggings er unnagjort. Paa samme nivaa som drillos foer VM i 94. Trening i ekstrem varme. Etter dagens oekt kunne jeg lett utfordra Paal paa svetting. Renner enda en time etterpaa.

  Registrerer ogsaa noe rauting fra Lars. tror du skal konsentrere deg om aa holde plassen i laget. Ikke lenge foer du havner i paradisbukta. saa vidt jeg husker fra forrige aar putta jeg mer i en match en du gjorde paa en hel sesong Æ!

 4. Kan herved melde om at Kubakkens skjøreste kropp akkurat har fått lov av coach til å møte opp 1755 i Bjølsenhallen på torsdager, dette fordi kroppen trenger litt mer oppvarming enn kropper flest. Så dersom det er noen andre skjøre kropper som føler at litt oppvarming før trening er på sin plass, så legger jeg ut på en 15 minutters oppvarmingsrunde kl 1740. Startsted: Bjølsenhallen. Husk å sende søknad til coach først, hvis ikke blir det ratt bot.

 5. Her er det bare henge seg på Ola gutter. Her er muligheten til å holde seg skadefri. Godt å høre at 7.valget har tatt tak, setter press!!

 6. Lurt, Ola! Jeg tar oppvarminga på sykkelen fra jobb. Fine de motbakkene opp til Bjølsen.

 7. Ny treningsrunde i dag. fortsatt like varmt. Stiller baade i cup og treningskamp hvis coach tillater d…

 8. Jaggu har det blitt ei fornuftig treningstid i år! Er det muligheter for en litt slapp ving å se om grepet på kølla fortsatt er like dårlig? Kunne vært hyggelig å ta turen oppom…

 9. Selvsagt Viggo! D hadde vært kjempekult. Trening i morgen, torsdag kl 18 i Bjølsenhallen.

 10. Tjena Viggo.
  Hjertlig velkommen, trenger en ving som vet å gå på mål. Oppmøte 17.45 vettu, må ha tid til garderobesnakk.

 11. Håper alle nå (eller snart) har mottatt informasjon angående lisensbetaling. Forbundet skriver i en mail at det vil være flere kontroller i år og at:
  Benytter et lag ikke lisensierte spillere, ilegges klubben en bot på kr 250,- pr. spiller pr. kamp + bot til klubben størrelse kr. 1.000,- pr. kamp. For å ikke forevise kvitteringer for betalt lisens ved kampstart ilegges klubben kr 500,- i bot.
  Så når dere har betalt lisensen skriv ut en kvitering og så kan vi prøve å samle disse slik at de kan fremvises ved en eventuell kontroll.

 12. DA er lisens betalt og kvittering printet ut!! Den som ønsker å spille til helgen gjør det samme.

 13. Betalt, printet og arkivert! Nå har vi både trener og målvakt til helgens kamp.

 14. Betalt og printet. Da er vi trener, målvakt og en forward. spiller gjerne hele matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.