VM-konkurransen – Vi har en vinner!

Sommerens vakreste eventyr er dessverre  slutt. Her kommer en oppsummering av hva som har skjedd, og hvem som har vunnet hva.

I kvartfinalene fant vi ut at..
.. Dunga fikk sparken etter å ha satt Joga Bonito på sidelinjen i hele mesterskapet. Nederland hadde før finalen som eneste lag vunnet alle kamper de har spilt siden starten av kvaliken til VM. (Nederland – Brasil, 2-1)
.. Maradonas mannskap måtte se seg overkjørt av et Tysk maskineri på skinner. Ingen avgjørende dommertabber i denne kampen, ei heller noen hjelp fra “Guds hånd”. (Argentina – Tyskland, 0-4)
.. “Guds andre hånd” hjalp Uruguay videre i en heseblesende thriller mot ghanesere som hadde det hele i sin hule hånd. Hadde enda Gyan byttet om på de to straffene sine .. vel,vel. (Uruguay – Ghana, 4-2 e.s.)
.. på tross av at Paraguay fikk masse trening i åttedelsfinalen har de ikke skjønt hvordan de skal score på straffe. Minuttet etter fant vi ut at det har ikke Spania heller, de har derimot David Villa som delt toppscorer i VM (Paraguay – Spania, 0-1)
Noe som førte til følgende semifinaler, eller halvfinaler om du vil:
Uruguay – Nederland (2-3)
Med Suarez “Guds Hånd II” på sidelinja måtte tapre uruguayanere til slutt se seg slått på målstreken av De Oranje som praktisk talt er på hjemmebane i sin gamle koloni.
Spania – Tyskland (1-0)
Tysk gesundheit måtte til slutt gi tapt for spansk TikiTaka, eller “Klose but no cigar” som enhver engelsk tabloid med respekt for seg selv ville skrevet.
Finalen ble en spennende affære, hvor grisespillerne fra Nederland prøvde så godt de kunne for å hindre spansk klikk klakk. Det holdt (heldigvis) ikke, og Iniesta valgte etter flere “jeg må drible inn i mål” situasjoner før i kampen, endelig å skyte. Fotballen vant, og hvem vant Kubakken tippen?
Vi gratulerer Espen som vinner av Kubakken sin VM tipp. Med 111 poeng var det kun Ola som var i nærheten av å tufte Kubakkens greker. Espen hadde 6/8 i kvarten, 3/4 i semien og selvsagt Spania som vinner! Skræbis som gutta fra Sandefjord sier! Det betyr gratulerer.
Vi hadde en pott på totalt 2250 NOK. Espen, Carla og Mads hadde kun betalt inn 150 kr og var derfor ikke med i toppscorer konkurransen. Atle og Per betale aldri inn.
Espen : kr 1350
Ola :  kr 450
Lars, Jostein, Ola & Gjermund (riktig toppscorer) : kr 112,5 hver
Resultat:

6 Comments on VM-konkurransen – Vi har en vinner!

  1. Dagen etter at VM er slutt kjennes alt tomt og trist. Hva skal man finne på nå? Da er det en fin trøst å hanke inn førstepremien i VM-tippen, i hvert fall! Lett!

  2. Deilig å se Wasa nede på 10.plass… Sånn går det når du har tiltro til overbetalte, avdanka engelskmenn.

  3. Det er greit å havne nederst… men så så jeg plutselig at jeg havna under Mads… og med Orto bar friskt i minne, så ble jeg litt skremt over tippeegenskapene mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.