WTF!???

Etter å ha slått oss til ro med at det ble bronsemedaljer og ikke noe opprykk i år, og planlagt en skikkelig kosekveld av en sesongavslutning fredag 17. april, viser det seg plutselig at Kubakken har flere kamper igjen! Mandag 20. april kl 1800 og onsdag 22. april kl 1930 (NB! endret fra opprinnelig tidspunkt!) skal vi spille kvalik mot henholdsvis Sandvika og Lyn, som kom på tredjeplass i de andre avdelingene i fjerdedivisjon. Begge lag er gamle kjente av Kubakken. Det ene har vi slitt stort med og det andre har vi hatt et greit tak på tidligere. Begge kampene spilles i Bjølsenhallen, med hjemmebanefordel til oss (og Lyn…). Dette blir spennende!

PS: Etter hva vi har forstått er det ikke sikkert at vi rykker opp, selv om vi skulle vinne “kvaliken”. Kretsen skal prøve å forklare oss hva som skal til for at det blir en ledig plass i tredjedivisjon. Men det er tydeligvis en viss sjanse for at det kan skje, siden de i det hele tatt setter opp kvalik. Artig med to bonuskamper uansett!

EDIT: PPS: Da har kretsen bekreftet at vinneren av kvaliken rykker opp! På grunn av “klubber som har slått seg sammen og lag som ønsker seg nedover i seriesystemet”. WTF!?

Bare å gjøre seg klare til to ganger bikkjeslagsmål i Bjølsenfortet neste uke, gutter!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.