Kubakken IBK – Krona IBK

For to år siden var det to lag som kjempet i toppen av femtedivisjon. Og av de to var det Krona IBK som var klart best. Kubakken fikk kjørt seg i to kamper den sesongen. I helga var det tid for at de to lagene skulle måle krefter igjen. Det viste seg at lagenes utviklingskurver har pekt i motsatt retning siden sist.

Om Krona undervurderte Kubakken, eller om de bare er utrolig slappe er usikkert. Men oppvarming var de tydeligvis ikke interessert i. I starten av kampen spaserte de rundt på banen, mens Kubakken benyttet sjansen til å stikke fra i målprotokollen. Etter knapt åtte minutter sto det 4-0 på tavla, og det kjentes ut som Kubakken hadde full kontroll. Muligens ble spillerne vel kjepphøye etter den gode starten. Utover i kampen ble det i hvert fall mye rot og uryddig innebandy, og Krona fikk sjansen til å komme inn i matchen igjen. Bortelaget var flinke til å få avslutninger ut av marginale situasjoner, og med litt tur med stusser via bein og føtter ble det fire mål av det. Kubakken vant  første periode 6-4, og kampen var helt åpen.

I andre periode fortsatte hjemmelaget med den uryddige defensive jobben. Og framover ble det ingen uttelling, så Krona fikk ta over ledelsen med 6-7. Ikke før i periodens siste minutt klarte Kubakken å putte noen baller i kassa. To deilige og velfortjente mål på under ett minutt gjorde at de hentet tilbake ledelsen før siste pause, men kampen sto fortsatt og vippet.

I siste periode hevet Kubakken seg offensivt, men med flere defensive glipper klarte de ikke å hekte av Krona. Med ti minutter igjen av kampen gjorde coach noen grep for å ro inn en utrygg 11-9-ledelse. Ikke før Doffen fikk prikket et par fine skudd på slutten ble det klart at Kubakken skulle klare å hente hjem nok en seier. Til slutt ble det 14-11.

Det var en kjempelettelse å ta to poeng i denne kampen. Kubakken har vel ikke levert en såpass dårlig defensiv jobb denne sesongen, og 11 baklengs er rett og slett svakt. Samtidig skal det sies at flere av målene var av den heldige typen. Man kan ikke laste Jostein i mål når ballen er innom opptil flere bein på veien mot nettmaskene. I angrep viste laget til tider at de kan spille raskt og godt sammen. Krona er ikke noe dårlig lag, men i en del situasjoner ble de helt parkert av et betydelig raskere Kubakken-lag. Derfor var det litt irriterende at laget ofte senket seg til Kronas nivå, og aldri klarte å hekte av motstanderen i målprotokollen. Toppnivået på spillet er av god klasse, men prestasjonene er fortsatt alt for ujevne igjennom 60 minutter. Store deler av kampen var total Hawaii-innebandy. Men med nok en seier er Kubakken fortsatt ubeseiret i tredjedivisjon!

Rekkene:

Ola – Atle – Eivind – Doffen – Rune

Pål – Vegard / Gjermund – Espen – Knut – Lars

Mætt mål:

1-0: Knut (Pål)

2-0: Lars

3-0: Doffen (Eivind)

4-0: Doffen (Rune)

4-1

5-1: Eivind (Doffen)

5-2

6-2: Lars (Espen)

6-3

6-4

—-

6-5

6-6

6-7

7-7: Knut (Espen)

8-7: Rune (Doffen)

—-

9-7: Lars (Pål)

10-7: Rune (Eivind)

11-7: Rune (Eivind)

11-8

11-9

11-10

12-10: Knut (Espen)

13-10: Doffen (Eivind)

14-10: Doffen (Knut)

14-11

2 min: Pål og Atle

[book id=’5′ /]

8 Comments on Kubakken IBK – Krona IBK

  1. Åjada, det ble da tatt noen bilder. Laget et lite galeri og lagt på artikkelen.

  2. jepp, takk for sist! en bra dag for kubakken. gleder meg til å skyte på coach i dag!!

  3. For de som ikke har sett det, så kan du bla i bildene ved å klikke i høyre hjørne og dra siden over… Som ei slags bok da sa’n. Eller du kan klikke på den derre pila nederst da… ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.