Champions’ League

Som vinner av sin avdeling i tredjedivisjon fikk Kubakken anledning til å møte vinnerne fra de to andre avdelingene for å avgjøre hvilket lag som var best. Opprykket var allerede sikret, så det var ære og moro å spille for.Før Kubakkens kamp mot Sagene 3 hadde sistnevnte allerede slått Nannestad 5-0. Kubakken måtte altså ha minst ett poeng for å ha sjanse til å vinne den lille bonusserien. Kampen startet bra. I sitt første bytt spilte Knut opp Trond fra venstresiden. Trond feide avgårde et godt skudd som keeperen så vidt fikk stoppet. Men Kubakkens minste spiller ga seg ikke så lett, og jobbet sin egen retur inn i mål. Et herlig eksempel på at vilje og hardt arbeid lønner seg. Utover i kampen ble det klart at disse tingene var mangelvare i Kubakkenlaget – mot normalt. Sagene spilte fysisk tøff innebandy, og lot ikke Kubakken få fred noe sted på banen. Nettopp samme spill som Kubakken har frustrert mang en motstander med tidligere denne sesongen. Muligens ble laget litt satt ut av å smake sin egen medisin. Det ble to baklengsmål i første periode. I andre periode var det skikkelig tamt både framover og bakover på banen. Dueller ble tapt i alle ledd, og Sagene benyttet anledningen til å score tre mål. I den siste perioden hevet Kubakken seg noe. Rune scoret to mål, men det holdt ikke. Sagene vant til slutt 6-3, og var dermed allerede vinnere av “Champions’ League avdeling 3. divisjon”.

Dermed tok Kubakken seg en tur på Revolver for å feire at dødsbacken Gjermund snart følger etter til riktig side av tredve leveår. Dette var en fin måte å kvitte seg med skuffelsen over tapet på, og dagen etter var alle klare for å banke Nannestad. I denne kampen leverte Kubakken en bedre innsats i duellene, men nå var det uttellingen framover på banen som sviktet. Rune sørget for at de grønn-hvite tok ledelsen nok en gang. Nannestad utlignet i første periode, før Kubakken leverte nok en svak andreperiode. Nannestad fikk kontre inn fire mål før Ola banket inn 2-5. I siste periode ble alle krefter satt inn for å score og hente inn seieren. Eivind og Doffen knallet inn hvert sitt skudd fra høyresiden innen 12 minutter var spilt. Med 5-4 på tavla var det liv i kampen. Men til tross for flere muligheter i overtall klarte ikke Kubakken å score flere mål. I stedet fikk Nannestad sette 6-4 i åpent bur ett sekund før slutt.

Kubakken avsluttet sesongen med to tap og sisteplass i Champion’s League, etter å ha blitt satt ut av å møte en tøff motstander som spiller samme spill som dem selv. I andre kamp var effektiviteten offensivt for dårlig, samtidig som Nannestads keeper trolig leverte sitt livs kamp. Men det spiller ingen rolle. Sesongen har uansett vært helt herlig, og nå gjenstår bare en velfortjent fest!

Sagene 3 – Kubakken 6-3

0-1: Trond (Knut)

1-1

2-1

—-

3-1

4-1

5-1

—-

5-2: Rune

5-3: Rune (Doffen)

6-3

2 min:  Vegard, Eivind, 4 min: Trond

Kubakken – Nannestad 4-6

1-0: Rune (Ola)

1-1

—-

1-2

1-3

1-4

1-5

2-5: Ola (Espen)

—-

3-5: Eivind

4-5: Doffen (Ola)

4-6

2 min: Høvel’n, Wasa

1 Comment on Champions’ League

  1. Hi there,I check your blogs named “Champions’ League – Kubakken IBK” daily.Your story-telling style is awesome, keep it up! And you can look our website about proxy list.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.