Cup er cup

På søndag var det klart for ny innebandysesong for Kubakken! Noen av spillerne hadde riktignok tjuvstartet litt i Slovenia, men det er nå alvoret er i gang. Cup-kampen mot Korsvoll 2 innebar come-back for Wasa og Lars-Per Istre, noe som gjorde årets første kamp enda mer spennende.Coach hadde lagt opp en plan for lave skuldre, ved å legge lite press på gutta og rett og slett sende dem på fest kvelden før. Og hvilken fest det ble! Nikke-kongen fra Rogaland gikk i sommer hen og gifta seg inn i gjengen, noe som ble feiret i opptil flere dager. Siste feire-økt ble lagt til lørdagen. Der var det god mat, godt drikke og god stemning. Party-kongen var dessuten sitt ansvar bevisst, og inviterte til nachspiel. Der var det trangt om plassen, og om mulig enda bedre stemning enn tidligere på kvelden. I det som framstår som en noe tåkete avslutning på bryllupsfeiringen minnes sprit, glede, nakenhet og ellevill dansing (gjerne alt på en gang). Kick-off-festen om et par uker har litt å leve opp til… 

Gutta stilte til kamp med lave skuldre og lett sløret blikk, omgitt av en sky av alkohol filtrert gjennom svettekjertler og fordøyelse. Finfin oppladning. Men det ble fort klart at forbrødringen noen timer i forveien ikke ble omsatt i samspill på innebandybanen. Kubakkengutta slet i store perioder med å henge med, både defensivt og offensivt. Korsvoll var ballsikre og hadde god innebandyforståelse. Ballen gikk litt for raskt for de fleste kugutta, og Jostein, som brukte Slovenia-turen til å danke ut Ola i buret, måtte levere flere gode redninger. To pene skudd oppunder tverrliggeren slapp forbi i første periode. Framover på banen var det ganske varierende kvalitet. De fleste angrepene ble avbrutt av unøyaktige pasninger eller fomlete duellspill i oppspillsfasen. Førsterekka produserte likevel noen farlige sjanser. På en retur satte Rune inn reduseringen til 1-2 med en nydelig tennis.

I andre periode gikk det mye i det samme. Korsvoll spilte kontrollert og greit, mens Kubakken var litt mer hodeløse kyllinger. Innsatsen og det fysiske spillet tok seg riktignok noe opp utover i kampen. Men Korsvoll fikk fortsette å prikke skudd i kassa. Tredje periode var ikke mye ulik, heller. Eivind satte et fint mål på frislag, via stanga. Til slutt endte det med en helt fortjent 6-2-seier til Korsvoll 2, og dermed var Kubakken nok en gang ute av cupen etter en spilt kamp.

Vi satser på at noen uker med trening gjør susen, og at Kubakken kommer mye sterkere tilbake i serien!

Målene:
1-2: Rune
2-6: Eivind (Espen)

Ingen utvisninger!

Rekkene, ca:
Pål, Wasa, Knut, Doffen, Rune, Lars-Per
Vegard, Eivind, Ola, Espen, Trond, Stig

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.