Cupeventyret er over

Dagens match startet verst tenkelig. Avbud fra våre to innbyttere, samt sekretariat medførte at Kubakken stilte med sterkt redusert mannskap til match. 5 spillere samt keeper gjorde taktikkpraten i garderoben ganske enkelt.

1 periode startet dårlig. Etter 4 minutter lå vi under med to mål. Vi kom litt mer i matchen og etter 6 minutter passet Rune fint til Knut. Han satte ballen i netttaket. Dette ble en vitamininnsprøytning og vi kjørte på videre. Kombinerte fint flere ganger og etter 6 minutter får vi straffe etter en høy kølle i målgården. Kristoffer gjør standardfinten og den sitter. Kampen bølger frem og tilbake. Slutten av perioden skyter Gjelleråsen oss i senk. 3 mål på 3 minutter. Det ene målet kommer 3 sekunder etter dropp. Bra coach ikke var tilstede. Kunne fort blitt en skikkelig hårføner der…

 I pausen avtalte vi at skuddene skal komme fra kant. Selv om Gjelleråsen går opp til 7-2 etter halvspilt så sitter d greit bakover. Fremover skaper vi gode sjanser når vi orker. Lars setter en i nettaket etter pass fra Rune, Kristoffer setter en retur etter skudd fra Pål.Etter dette rakner det litt bakover igjen og Gjelleråsen går opp i 9-4. På slutten setter Rune og Pål etter par kasser samt at Gjelleråsen scorer sikkert på ei straffe.

 Alt i alt en grei kamp. Gjelleråsen vinner helt greit. Viser at de triller ball bra og at det har noe bedre skuddteknikk enn oss. De 6 som stiller skal ha mer enn godkjent for innsatsen. Føles som vi var ganske like i sjansestatistikken, bla. flere stolpetreff. Men vi er ikke flinke nok i de avgjørende fasene av spillet. Som vanlig er det noen dårlige perioder som ødelegger spenningen i kampen.
Med flere innbyttere kunne d fort ha blitt en annen match.

 Stor takk til Navdeep som stilte i sekretariatet, samt tilskuerne Thomas Wasa og datter Sara.

Match stat:
0-1
0-2
1-2 Knut – Rune
2-2 Kristoffer
2-3
2-4
2-5
2-6
2-7
3-7 Lars – Rune
4-7 Kristoffer – Pål
4-8
4-9
5-9 Rune – Kristoffer
5-10
6-10 Pål – Kristoffer.

3 Comments on Cupeventyret er over

  1. Takk for en kjempeinnsats gutter! Håper vi er flere neste gang, og folk ser over kalenderen to ganger!

  2. Rett og slett imponerende, spesielt av Pål. Tok en far-til-sønn-prat med Simon i går, og han lofte at slik oppførsel ikke skal gjenta seg. Ihvertfall ikke før kamper.

  3. Jaja. Det er jo bare lag som rykker ned som gjør det bra i køppen. Bra innsats, uansett! Håper vi stiller med litt fler folk til helga. Jeg satser på å komme direkte fra Gardermoen til Bjølsenhallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.