Cupeventyret over for i år

På søndag møttes Bækkelaget 2 og Kubakken i cupens andre runde. Etter et par sene forfall stilte Kubakken for andre gang denne sesongen med kun to innbyttere. I møte med spreke og dyktige unggutter ble det for tungt.

Knut og Ola måtte kaste inn håndkledet rett før kamp. Frode og Pål skulle dermed stå som backer, mens vi hadde en innbytter for løperne og en for senteren.  I starten gikk det ganske bra. Defensivt holdt Kubakken unna. Sjansene bød seg framover, men avslutningene var ikke av høy nok kvalitet. Omtrent midtveis i perioden sto det fortsatt 0-0. Men så begynte det å glippe bakover, samtidig som Bækkelaget traff på alt de prøvde på. Tre mål på under fem minutter. Og så en slenger til mot tampen av perioden. Da gikk lufta litt ut av Kubakkenballongen.

I andre periode prøvde Kubakken å komme tettere oppi spillerene i forsvar. Det fungerte greit en stund. Men det kostet mye krefter å holde følge med lettbente Bækkelagetspillere. Etter et par merkelige utvisninger i tillegg begynte det å røyne på. Og på slutten av perioden kunne Bækkelaget putte to mål.

Tredje peridoe startet også med at Kubakken holdt godt unna i forsvar. I angrep spilte de seg fram til flere gode sjanser, men ballen ville bare ikke inn. Så kom det et baklengsmål i undertall 12 minutter ut i perioden. Helt mot slutten bestemte Frode seg for at det fikk være nok. Han tok med ballen fra backposisjon, trampet opp i banen og klinte avgårde et skudd. Ballen gikk via en forsvarer og endelig havnet den i nota bak en god og (ellers) heldig Bækkelagetkeeper. Så svarte Bækkelaget med å krone seieren med et nydelig mål på en styring noen sekunder etter.

En litt kjedelig kamp, hvor Kubakken kjempet godt, men måtte innse at de ikke hadde noen sjanse mot sprekere, raskere og mer uthvilte motspillere. Bækkelaget stilte med et lag fullt av lovende unggutter. Mange av disse spillerne har sikkert fine innebandykarrierer foran seg. Kubakkens mer aldrende mannskap prøvde og prøvde, uten å få mye betalt for innsatsen. Like greit å være ute av cupen, egentlig, siden folk ikke har tid til å prioritere flere kamper enn de vi har i serien likevel. Neste år kanskje vi bare dropper hele cupgreia? Lykke til videre til Bækkelaget 2, både i cupen og i resten av karrierene!

Laget: Jostein – Frode – Pål – Eivind – Espen – Vegard – Lars – Wasa

Forsvarskoordinator på benken: Ola

Målene: Feil vei, med unntak av 7-1: Frode. Perioderesultater: 4-0, 2-0, 2-1

2 min: Eivind, Frode, Espen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.