Divisjonsmesterskap: Grei/ Målløs 3 – Kubakken IBK

Som vinnere av 3. divisjon avdeling B var Kubakken kvalifisert til divisjonsmesterskap. Det spilles som enkel serie mellom de tre avdelingsvinnerne. Grei/ Målløs slo Ski i første kamp. Da Kubakken og Grei/ målløs møttes på søndag var premisset altså greit: Med seier kunne Grei/ Målløs hente hjem mesterskapet. Og det gjorde de ganske greit. For Kubakkens del var kampen en brå retur til landjorda, etter en sesong med god flyt og lett motstand.

Kubakken stilte med et litt redusert mannskap. Kun tre innbyttere. Coach valgte å sikre krefter framover på banen. Ola og Lars skulle stå på backplassene, med noen avbrekk i bytte med Espen og Eivind. De to backene, hvorav den ene stadig mer bakfull og sjaber i formen, fikk mer enn nok å hanskes med. Grei/ Målløs stilte med mange spillere med både styrke, fart og ballkontroll, noe som bidro til fysisk, rask og presis innebandy. De fikk godkjent sitt første mål etter to minutter, da Espen skulle skjerme unna en høy ball foran mål, ble løpt ned og endte med å bryste ballen i eget nett. Framover på banen var det en del rom og muligheter i starten, men upresise pasninger førte til mange sløste sjanser. Doffen prikket utligningen like før det var gått ni minutter, med et fint skudd fra høyrekanten. Deretter kom et par kjappe mål fra Grei/ Målløs, etter at de hadde småspilt seg gjennom det meste av Kubakkenlaget. Ola reduserte til 3-2 med et fint distanseskudd etter frislag. Med seks minutter igjen av perioden hang Kubakken fortsatt med i protokollen. Men Grei/ Målløs hadde et tungt press. Og to ganger før pause sprakk det. 5-2 etter første periode.

 

Med litt rydding defensivt og mer innsats og flyt i angrep kunne Kubakken ha håp om å hente inn ledelsen. I andre periode fant Kubakken noe mer ut av løpene til Grei/ Målløs, noe som fikk forsvaret til å se litt mindre kaotisk ut. Men det var ikke tvil om at Kubakken var på hæla. Håpet om å ta igjen ledelsen svant med et baklengsmål tidlig i perioden. Kubakken fikk en tominutter, etter å ha hengt etter i flere dueller. I undertallet var Kubakken faktisk nærmest å score, da Doffen tok med seg ballen og nesten fikk spilt den til Espen foran åpent bur. Men i stedet økte Grei/ Målløs noen minutter senere.

 

I tredje periode begynte det å røyne på. Kreftene var i ferd med å ta slutt. Grei/ Målløs satte to mål til, men kunne lett ha puttet tre ganger så mange. Kubakken var ikke i nærheten av så mye angrepsspill, egentlig. Til slutt sto det 9-2 på tavla, og Grei/ Målløs kan dermed kalle seg divisjonsmester i tredjedivisjon 2011/ 2012.

 

Dette var en kamp mot overmakta. Grei/ Målløs var et lag jevnt besatt med gode spillere som helt sikkert kunne klart seg fint på atskillig høyere nivå i seriesystemet. Noen av målene ble scoret etter at vi var totalt utspilt. I tillegg kom noen situasjoner hvor opptil flere Kubakkenspillere var fintet helt ut i ei kebabsjappe på nedre Ammerud, uten at det ble mål. Kubakken kunne kanskje bydd på bedre motstand hvis vi hadde hatt fullt og friskt lag. Etter å ha badet seg gjennom serien var det en brå overgang til denne kampen. Det var vi jo forberedt på, men kanskje har vi spilt oss inn i et spor som passer best mot laber motstand? På søndag var det i hvert fall helt klart at det var klasseforskjell mellom lagene. Heldigvis har vi muligheten til en liten oppreisning på torsdag, når Ski kommer på besøk i Bjølsenhallen. Kampen er betydningsløs med tanke på divisjonsmesterskapet, men det er jo gøy å spille! Heldigvis synes Ski det samme, og velger å ikke avlyse kampen slik kretsen foreslo. Kubakken har til gode å slå dette laget, etter tre forsøk. Etter søndagens overhøvling bør vi være litt bedre forberedt på å spille tøft og disiplinert mot god motstand, så forhåpentligvis kan vi henge bedre med. Full innsats – ta ut det siste av innebandykrefter i sesongens siste kamp! Ellers nærmer det seg fort sesongavslutningsfest. Det blir stas!

Laget:

Backer: Ola – Lars

Sentere/ backer: Eivind – Espen

Løpere: Doffen – Wasa og Petter – Knut

Våre mål:

1-1: Doffen

3-2: Ola (Eivind)

2 min: Knut og Eivind

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.